Monika Földešiová Tlačové správy

Všetko pre vaše Vianoce nájdete v Devínskej Novej Vsi

Radi by ste všetky vianočné povinnosti vybavili na jednom mieste? METRO Devínska Nová Ves v lokalite Bory si pred sviatkami pripravilo množstvo zaujímavých akcií, ale aj neodolateľných vianočných ochutnávok pre všetkých. Príďte na nákup, punč a kapustnicu!

Ilustračný obrázok k článku Všetko pre vaše Vianoce nájdete v Devínskej Novej Vsi
Zdroj: Dnes24.sk

Sviatky pomaly klopú na dvere a najmä pre podnikateľov je už najvyšší čas, dobre sa na ne pripraviť. Vybavte svoje nákupy v METRO Devínska Nová Ves – vybrať si môžete zo sortimentu viac ako 30 000 tovarov, z ktorých počas predsviatočných dní môžete mnohé aj ochutnať!

„Počas celého adventu sme si pre našich zákazníkov na všetkých oddeleniach pripravili malé občerstvenie vo forme ochutnávok nášho tovaru. Špeciálne by sme zákazníkov chceli pozvať aj do našej vinotéky, kde skúsený someliér pomôže s výberom toho najlepšieho vína na štedrovečerný stôl!“ pozýva riaditeľ devínskonovoveského METRO Marián Zeleňák.

Ak navyše počas posledného adventného víkendu v METRO nakúpite nad 40€ bez DPH, získate na čerpacej stanici veľkoobchodu zľavu až 4 centy na liter pohonných hmôt! Od 16. do 23.12.2014 sa môžete tešiť aj na vianočný punč, od 19. do 22. decembra bude pripravená skvelá kapustnica a obdobie štedrých ponúk v týchto dňoch už tradične vyvrcholí aj najpopulárnejšou vianočnou akciou Nakúp a dostaneš.

V rámci nej každý registrovaný zákazník ku nákupu nad 99 Eur bez DPH v METRO dostanete ako darček živého kapra a fľašu sektu zadarmo! Stále sa vám to pod stromček zdá málo? V tom prípade vás ako vianočný darček presvedčí Kuchárska šou populárneho Vojta Artza – nenechajte si ju ujsť deň pred Vianocami od 11:00 do 15:00 priamo na predajnej ploche. Šťastné a veselé pod jednou strechou s METRO!

Metro akcia
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM