Správy

Vodiči z Mosta SNP i Staromestskej na nábrežie od stredy neodbočia

Z bratislavského Mosta SNP či zo Staromestskej ulice od stredy nebudú môcť vodiči odbočiť na Nábrežie armádneho generála Ludvíka Svobodu. Hlavné mesto sa totiž chystá opravovať vozovku na nábreží a cesta do Karlovej Vsi bude preto v úseku od mosta po zjazd zo Staromestskej ulice neprejazdná.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči z Mosta SNP i Staromestskej na nábrežie od stredy neodbočia
Zdroj: Dnes24.sk

Magistrát hlavného mesta opravuje v Bratislave viaceré kritické úseky komunikácií. Opravy postupujú do záverečnej fázy, pričom už od zajtra sa bude opravovať vozovka na Nábreží armádneho Generála L. Svobodu, úsek v smere z mesta do Karlovej Vsi bude preto od zajtra neprejazdný.

Opravy sa začnú v stredu 14. októbra o 20.00 hodine a obmedzenia pre vodičov potrvajú až do pondelkového rána 19. októbra, informovala bratislavská hovorkyňa Ivana Skokanová.

„Uzavretý bude zjazd z Mosta SNP na Nábrežie armádneho generála Ludvíka Svobodu v smere z Petržalky, rovnako ako aj zjazd zo Staromestskej ulice na toto nábrežie,“ uviedla hovorkyňa.

Taktiež nebudú môcť podľa jej slov vodiči odbočiť z nábrežia doľava na Most SNP a povolený bude len vjazd mestskej hromadnej dopravy.

Obchádzkové trasy povedú cez ostatné mosty. V smere Rázusovo nábrežie – Nábrežie arm. gen. L. Svobodu – Karlova Ves bude možné miesto opravy obísť po električkovej trati. V opačnom smere bude jediným obmedzením nemožnosť odbočenia na Most SNP, vysvetľuje hovorkyňa.

Dopravu bude riadiť polícia a premávka bude usmernená prenosným dopravným značením.

Opravy v tomto roku

Komplexná výmena asfaltového povrchu na Nábreží arm. Generála L. Svobodu, oprava povrchu cesty na Námestí 1. mája, opravy komunikácií Krížna ulica v smere z a aj do mesta.

Oprava na Trnavskej ceste od Palkovičovej ulice po Brestovú a pred križovatkou Vajnory, zástavky MHD Einsteinova, či vybudovanie a úprava 40-tich bezbariérových priechodov a mnohé ďalšie sú súčasťou celkového plánovaného balíka opráv mesta v tomto roku.

V lete mesto takýmto spôsobom upravilo aj asfaltové povrchy na Námestí F. Liszta, Uršulínskej ulici, Rázusovom nábreží, Svätoplukovej ulici, Krajinskej a Popradskej ulici, na Kruhovom objazde Vajnory a iné. Všetky prebiehajúce práce budú ukončené do konca októbra.

Prečítajte si aj: Takto v súčasnosti vyzerá naša rozbitá Bratislava a ďalšie opravy sú na pláne + FOTO

Dopravné obmedzenie na nábreží 14.10-19.10. 2015
1
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM