Jakub Forgács Správy

Vodiči, pripravte si dávku trpezlivosti: Ulicu v Petržalke čiastočne uzavrú

Na najväčšom bratislavskom sídlisku sa vodiči v najbližších dňoch dočkajú obmedzenia dopravy. Môžu za to práce na nosnom systéme pod nadjazdom pri banke.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, pripravte si dávku trpezlivosti: Ulicu v Petržalke čiastočne uzavrú
Zdroj: Webnoviny.sk

Černyševského ulicu v bratislavskej Petržalke od dnešného dňa čiastočne uzavrú. „Vodičov obmedzia pre projekt nosného dopravného systému v priestore pod nadjazdom pri budove banky,“ informovala vedúca referátu mediálnej komunikácie hlavného mesta Daniela Rodinová.

„V rámci vykonávaných stavebných prác sa bude demolovať rímsa nosnej konštrukcie a bude sa odbúravať spodná časť medzi nosníkmi nad uzavretým jazdným pruhom,“ vysvetlila Rodinová.

Miestnu komunikáciu druhej triedy čiastočne uzavrú v dvoch etapách. V prvej autá nepustia do jazdného pruhu v smere od Bosákovej k Vavilovovej ulici. Táto uzávierka platí oddnes do 20. júna. V druhej etape bude zase od 21. júna do konca mesiaca uzatvorený jazdný pruh v smere od Vavilovovej k Bosákovej ulici. „Žiadateľ je povinný urobiť všetky opatrenia na skrátenie termínu a vyznačiť uzávierku dopravným značením a dopravnými zariadeniami,“ dodala Rodinová.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM