Rôzne Správy

Vodiči, pozor! V Bratislavskom kraji bude cez víkend obmedzená doprava

Niekoľko obmedzení dopravy súvisí s údržbou vozoviek v hlavnom meste a aj s konaním športového podujatia v okresoch Pezinok a Malacky.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, pozor! V Bratislavskom kraji bude cez víkend obmedzená doprava
9
Galéria
Zdroj: TASR

Bratislavský kraj čaká počas víkendu a nasledujúcich týždňov niekoľko obmedzení dopravy, ktoré súvisia s údržbou vozoviek v hlavnom meste a konaním športového podujatia v okresoch Pezinok a Malacky. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Lucia Mihalíková.

Pozor v Petržalke!

„Krajský dopravný inšpektorát Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave oznamuje vodičom, že od soboty (17.6.) 06.00 hod. do 27. júna 24.00 hod. sa bude vykonávať údržba vozovky diaľnice D2 v Bratislave na úseku križovatka Pečňa – štátna hranica medzi Slovenskom a Maďarskom, pravý jazdný pás (smer Maďarsko) kilometer 69,500 – 72,500 na obidvoch jazdných pruhoch. Doprava v uvedenom úseku bude presmerovaná do voľného jazdného pruhu toho istého jazdného pásu podľa postupu prác. Úsek diaľnice bude značený dočasným dopravným značením,“ objasnila Mihalíková.

Komplikovanejšie cez Pezinok a Malacky

Dopravné obmedzenie čaká počas víkendu aj okresy Pezinok a Malacky.„V nedeľu (18.6.) bude z dôvodu konania športového podujatia Karpatský triatlon v čase od 10.00 do 12.30 h v nevyhnutnej miere uzatvorená komunikácia v Pezinku cez ulice Zumberská – Kutuzovova – Suvorovova – Šteberlova, Vinohrad, Fajgalská cesta; Limbach – Fajgalská cesta – 1. mája – Pri kockách – Potočná, a komunikácia do Lozorna cez Pezinskú Babu, Pernek a Jablonové,“ uviedla hovorkyňa KR PZ.

Dopravné obmedzenia budú riadne vyznačené prenosným dopravným značením, monitorované a usmerňované hliadkami dopravnej polície a organizátorom športového podujatia.

Kolóny v Bratislave
9
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM