Rôzne Správy

Vodiči, pozor! V Bratislave a okolí vás počas víkendu čakajú viaceré dopravné obmedzenia

Ak sa počas predĺženého víkendu chystáte na výlet cez Senec do Trnavy, alebo sa budete premiestňovať cez Most SNP, Staré Mesto, Čunovo a Vojku, buďte v strehu.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, pozor! V Bratislave a okolí vás počas víkendu čakajú viaceré dopravné obmedzenia
9
Galéria
Zdroj: TASR

Vodičov v Bratislavskom kraji čakajú počas najbližších dní dopravné obmedzenia. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Diaľnica D1: úsek Senec – Trnava

Piatok 5. mája od 22:00 hod. do pondelka 8. mája do 6:00 hod. treba počítať s dopravným obmedzením na úseku diaľnice D1 v úseku Senec – Trnava.

„V uvedenom úseku sa bude v pravom jazdnom pruhu vykonávať oprava vozovky a následné pokládky asfaltových vrstiev,“ vysvetlil Szeiff s tým, že doprava bude presmerovaná do dvoch voľných jazdných pruhov rovnakého jazdného smeru. Usmerňovaná bude dopravným značením.

V Bratislave pozor v nedeľu!

Dopravu v Bratislave obmedzí bežecká akcia Wings for Life, ktorá sa bude konať v nedeľu 7. mája. Obmedzenia by mali platiť od 12:30 do 16:00 hod. z dôvodu konania bežeckého podujatia Wings for Life.

STARÉ MESTO

Dopravné obmedzenia v mestskej časti Bratislava Staré mesto sa od 12:50 do 14:10 hod. dotknú najmä ulíc: Prístavná – Landererova – Karadžičova – 29. augusta – Špitálska – Štúrova – Jesenského – Mostová – Rázusovo nábrežie – Most SNP.

„Obmedzenia budú na dotknutých úsekoch trvať maximálne 30 minút v závislosti od prebehu pelotónu bežcov,“ doplnil Szeiff.

PETRŽALKA

V Petržalke sa obmedzenia od 13:15 do 14:40 hod. dotknú najmä lokalít: Most SNP – Panónska cesta – Orechová cesta – komunikácia pod hrádzou – Areál vodných športov Čunovo.

„V tomto čase sa vodiči zo smeru Rusovce – Jarovce do centra mesta dostanú len po diaľničnom obchvate. Rovnako tak vodiči v smere z mesta sa do Rusoviec – Jaroviec dostanú po diaľničnom obchvate. Kruhový objazd, kde sa stretáva Dolnozemská – Panónska cesta v južnom cípe Petržalky, bude v tom čase neprejazdný,“ informuje hovorca.

ČUNOVO – VOJKA

S dopravnými obmedzeniami treba počítať aj v oblasti Čunovo – Vojka. A to od 14:30 do 16:00 hod. Ďalej v oblasti Vojka – vodné dielo Gabčíkovo od 16:00 do 17:00 h.

Dopravu na dotknutých križovatkách budú riadiť príslušníci Policajného zboru a mestskej polície. Polícia žiada vodičov o zvýšenú opatrnosť a pozornosť.

Kolóny v Bratislave
9
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM