Tomáš Stupavský Rôzne

Vodiči pozor! Pripravte sa na ďalšie dopravné obmedzenia v hlavnom meste

Krajský dopravný inšpektorát Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave upozorňuje na viaceré dopravné obmedzenia v hlavnom meste. Informovala Lucia Mihalíková, bratislavská policajná hovorkyňa.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči pozor! Pripravte sa na ďalšie dopravné obmedzenia v hlavnom meste
Foto: Tomáš Stupavský / Zdroj: Dnes24.sk

Od 19.00 h dnešného dňa sa začne oprava vozovky na Trnavskom mýte, Trnavskej ceste a Krížnej ulici. Na Trnavskej ceste bude zachovaný jeden odbočovací pruh vľavo v smere na Karadžičovu ulicu, jeden jazdný pruh vpravo smer Vajnorská – Šancova.

Na Vajnorskej ulici dôjde v smere do centra mesta k zníženiu počtu jazdných pruhov z dvoch na jeden a na Krížnej ulici bude uzatvorený ľavý jazdný pruh po Legionársku ulicu. Predpokladaný termín ukončenia prác je streda 14. októbra.

Od 20.00 h dňa 14.10. bude pokračovať na komunikácii Nábrežie arm. gen. L. Svobodu úprava povrchu vozovky, kde je plánovaná úplná uzávera komunikácie v smere zo Staromestskej ulice na Karlovu Ves. Z uvedeného dôvodu nebude možné odbočiť z Nábrežia arm. gen. L. Svobodu od smeru Karlova Ves na Nový most – smer Petržalka a z Rázusovho nábrežia na Nový most – smer Petržalka. Rovnako nebude možné odbočiť z Petržalky na nábrežie arm. gen. L. Svobodu. Predpokladaný termín ukončenia prác je 19. októbra do 5.00 h.

„Doprava v uvedenom úseku bude usmerňovaná prenosným dopravným značením. V tejto súvislosti žiadame vodičov, aby pri prejazde daným úsekom zvýšili svoju pozornosť, riadili sa príslušným dopravným značením a na prejazd podľa možnosti využili iné trasy,“ uviedla Mihalíková.

Prečítajte si tiež: Takto v súčasnosti vyzerá naša rozbitá Bratislava a ďalšie opravy sú na pláne + FOTO

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM