Správy Samospráva

Vodiči pozor! Opravujú cesty v Chorvátskom Grobe v časti Čierna Voda

Ide o plánovanú rekonštrukciu, ktorá už má za sebou dve etapy. Cieľom BSK je postupne opravovať a rekonštruovať cesty v kraji, a to podľa ich opotrebovanosti a vyťaženosti.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči pozor! Opravujú cesty v Chorvátskom Grobe v časti Čierna Voda
Zdroj: TASR

Regionálne cesty Bratislava pokračujú v plánovanej revitalizácii komunikácie III/1082, a to treťou etapou priamo v obci Chorvátsky Grob (okres Senec) miestnej časti Čierna Voda. Opravuje sa od soboty 12. mája a predpokladaný dátum ukončenia je 30. jún. Informovala o tom hovorkyňa Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) Lucia Forman.

Využite obchádzkové trasy

„Ide o plánovanú rekonštrukciu, ktorá už má za sebou dve etapy. Cieľom BSK je postupne opravovať a rekonštruovať cesty v kraji, a to podľa ich opotrebovanosti a vyťaženosti, aby sa doprava v kraji zlepšila aj týmto smerom,“ povedal predseda BSK Juraj Droba.

Revitalizácia komunikácie III/1082 pozostáva z vybudovania nových nespevnených krajníc vozovky, zhotovenia nových asfaltobetónových vrstiev vozovky, či realizácie nového zvislého a vodorovného dopravného značenia.

Rekonštrukčné práce si vyžiadajú aj dopravné obmedzenia. Obchádzkové trasy v smere na Chorvátsky Grob, miestna časť Čierna Voda, sú vedené cez bratislavskú mestskú časť Vajnory, obec Ivanka pri Dunaji, Bernolákovo. Prípadne cez Vajnory, mesto Svätý Jur, Pezinok a obec Slovenský Grob.

Iliustračné foto

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM