Tomáš Stupavský Rôzne

Einsteinova ulica bude počas víkendu pre vodičov opäť neprejazdná

Počas víkendu sa bratislavský vodiči budú musieť pripraviť na ďalšie obmedzenia. Tie sa dotknú aj mestskej hromadnej dopravy nakoľko v sobotu bude v celom profile uzatvorená Einsteinova ulica v smere na Žilinu od Mosta SNP po most Apollo.

Ilustračný obrázok k článku Einsteinova ulica bude počas víkendu pre vodičov opäť neprejazdná
Zdroj: TASR

Obchádzky navedú užívateľov motorových vozidiel na miestne komunikácie a trasy budú dostatočne viditeľné pomocou prenosného značenia.

Dôvodom uzávierky je výstavba prefabrikovaných nosníkov mostného objektu električkovej trate. Tá je súčasťou stavby „Nosný systém MHD, prevádzkový úsek Janíkov dvor – Šafárikovo námestie v Bratislave 1. časť Bosákova ulica – Šafárikovo námestie“. Informovala Lenka Kubejová zo spoločnosti Eurovia.

Zmení sa aj trasa autobusovej linky číslo 95 a to konkrétne v smere Vyšehradská: z Mosta SNP doprava na Einsteinovu so zastavením na zastávke „Einsteinova“, za ňou cez Viedenskú cestu a Krasovského ulicu, doľava na vzostupnú rampu Jantárovej cesty a od zastávky „Farského“ sa opäť napoja na svoju trasu. Zástavky Aupark a Muchovo námestie nebudú v sobotu obsluhované.

Cez víkend čakajú vodičov aj ďalšie obmedzenia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM