Jakub Forgács Krimi

Vlamač sa poriadne nabalil: Z bratislavského zlatníctva ukradol šperky, škoda presiahla 150 000 eur

Zlodej v bratislavskom zlatníctve narobil poriadnu paseku. Po krádeži šperkov a škode za desaťtisíce eur po ňom polícia vyhlásila pátranie.

Ilustračný obrázok k článku Vlamač sa poriadne nabalil: Z bratislavského zlatníctva ukradol šperky, škoda presiahla 150 000 eur
Zdroj: Webnoviny.sk

Policajti pátrajú po neznámom páchateľovi krádeže vlámaním do predajne zlatníctva na Obchodnej ulici v Bratislave. „Vlamač násilím vnikol do priestorov predajne na prelome stredy a štvrtka a odcudzil množstvo rôznych šperkov zo žltého a bieleho kovu,“ uviedla Karina Považanová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave, podľa ktorej škoda, ktorá pri krádeži vznikla, bola majiteľom vyčíslená na viac ako 150 000 eur.

Ako pokračovala, ďalšie okolnosti krádeže sú predmetom vyšetrovania. „Polícia sa obracia na prípadných svedkov, aby sa prihlásili a svojimi výpoveďami prispeli k objasneniu toho skutku,“ dodala Považanová. Akékoľvek informácie, ktoré by pomohli k vypátraniu páchateľa, môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM