Maros Palesch Rôzne

Víkendové obmedzenia na D2-jke a v tuneli Sitina

Počas nadchádzajúcich dvoch piatkov a víkendov dôjde k čiastočnej uzávierke úseku diaľnice D2 Bratislava, Lamačská cesta - Staré grunty vrátane tunela Sitina.

Dôvodom je pravidelná polročná stavebná a nestavebná údržba tunela, realizácia technologických prác a servisných činností na technologických zariadeniach. Čiastočná uzávierka prebehne v dvoch etapách.

Prvá etapa bude od piatka 8. apríla od 22.00 h do nedele 10. apríla do 24.00 h. Pôjde o úsek diaľnice od 58. kilometra po 61,9 km vrátane odstávky pravej tunelovej rúry v smere Malacky – most Lafranconi. Počas celého trvania I. etapy čiastočnej uzávierky bude premávka z uzavretej tunelovej rúry presmerovaná na mestské komunikácie, trasou cez Lamačskú cestu, križovatku Patrónka a Mlynskú dolinu, kde sa opäť napojí na diaľnicu D2.

Druhá čiastočná uzávierka sa bude realizovať od piatka 15. apríla 22.00 h do nedele 17. apríla do 24.00 h. Dôjde tak k uzatvoreniu diaľnice v úseku od 63. kilometra po 57,75 km. Odstavená tiež bude ľavá tunelová rúra v smere most Lafranconi – Malacky. Aj v tomto prípade bude premávka presmerovaná na mestské komunikácie, trasou cez Mlynskú Dolinu, križovatku Patrónka a Lamačskú cestu, kde sa opäť napojí na diaľnicu D2.

Zdroj: TASR a NDS

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM