Nina Táborská Rôzne

Víkendové jesenné menu: Pozrite sa, čo všetko si pre vás Bratislava prichystala na najbližšie dni

Nemáte ešte plány na tento víkend? Bratislava24.sk vám prináša prehľad toho najzaujímavejšieho, čo ponúka slovenská metropola na najbližšie dva dni. Pozrite sa, čo všetko vás čaká.

Ilustračný obrázok k článku Víkendové jesenné menu: Pozrite sa, čo všetko si pre vás Bratislava prichystala na najbližšie dni
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

Trh-Piac-Markt

Obľúbené farmárske trhy v Starej tržnici sa konajú pravidelne každú sobotu. Známy Trh-Piac-Markt aj tento víkend tradične predstaví lokálnych výrobcov a farmárov spolu s ich pochúťkami. Čerstvé pečivo, chutné koláčiky, káva, džemy, nápoje a všeličo iné.

Súčasne s Trhom sa bude na poschodí konať aj Bazár v Starej tržnici, kde nájdete najrôznejšie starožitnosti, vintage kúsky a kuriozity.

Sobota / Stará tržnica / 10:00 – 15:00 / Vstup voľný

Novembrový Burzoblšák

Máte veľa oblečenia a neviete čo s ním? Na Burzoblšáku nájdete všetko, aj luxusné značky. Či už patríte k tým, čo sa brodia izbou plnou oblečenia alebo k tým, ktorým plné skrine nestačia a nakupovali by ste neustále, na Burzoblšáku by ste si mohli prísť na svoje. Môžete kupovať, aj predávať. V tom druhom prípade sa nezabudnite vopred registrovať prostredníctvom Facebooku.

Viac informácií TU.

Sobota / areál gymnázia na Bajkalskej 20 / 08: 00 / Voľný, predávajúci: 2 eurá

Svätomartinské dni

Centrum slovenskej metropoly už po ôsmykrát oživí tradícia svätomartinských dní. November v Bratislave bude oslavou výsledkov úsilia bratislavských vinárov, v spolupráci s bratislavskou arcidiecézou však ponúknu aj duchovný rozmer sviatku. Hlavné mesto chce týmto sviatkom posilňovať historické vedomie Bratislavčanov k vlastným tradíciám a propagovať prácu podnikateľov v oblasti vinárstva.

Viac sa dočítate TU.

06.11.2015, Pi – 11.11.2015

Svadba ako sen

V sobotu vás čaká poriadna svadobná šou. Otvorenie módnej prehliadky s B-Complexom alias Matiou v svadobných šatách. Módna šou Robert Vrzala, Blaženka Ostrovska, Katarína Vargová.

Sobota / Re:fresh Club / 18:00

Festival Cestou necestou

Mongolsko, Kuba, Etiópia, Island, Grónsko, Omán, Lada svetom, ultramaratóny na Slovensku, cestovanie s babami zo zoznamky, indonézske tance, prezentácie v 3D i koncert Martina Geišberga… Bohatý program sa začne víkendom 6. – 8. novembra v bratislavskom DK Ružinov a festival poputuje po ďalších 11 slovenských mestách až do 24. novembra.

Viac sa dozviete TU alebo na sociálnej sieti TU.

06.11.2015, Pi – 24.11.2015

Café Európa BA

Café Eurozóna tradične o budúcnosti eurozóny. Pri dobrej káve a čerstvom koláči, pod záštitou Zastúpenia Európskej komisie na Slovensku. Diskusia Café Európa si našla svoj priestor v kalendári podujatí v hlavnom meste a ponúka príjemný a neformálny priestor pre diskusiu s európskym rozmerom.

Nedeľa / Dunaj˜ / 17:00 / Vstup voľný

iHRYsko v Dunaji

Nedeľný večer je ako stvorený na hry, pri ktorých sa zabavíte aj si oddýchnete. V KC Dunaj sa uskutoční večer spoločenských hier – mix moderných spoločenských hier pre vaše pobavenie. K dispozícii vám budú aj inštruktori, ktorí vám poradia s výberom hry.

Nedeľa / Dunaj˜ / 18:00 / vstup 1 euro

Nezabudnite, že počas víkendu stále prebiehajú aj:

Festival českého divadla k nám prinesie výborné predstavenia. Pozrite sa, čo ponúkne

Na Bibliotéke sa do nedele predstaví 211 vystavovateľov z deviatich krajín. Nudiť sa tu isto nebudete

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM