Maros Palesch Kultúra

Víkendové hudobné stretnutia

BRATISLAVA - STARÉ MESTO. Mestská časť Bratislava-Staré Mesto pozýva všetkých Staromešťanov ako aj návštevníkov mestskej časti na víkendové hudobné stretnutia na Hviezdoslavovom námestí. Koncerty sú súčasťou Kultúrneho leta 2011 v Starom Meste.

Hudba na námestí – The Peoples Sobota, 27. 8. o 18.00 hod. Altánok, Hviezdoslavovo námestie[center][/cen­ter]

The Peoples je hudobné zoskupenie okolo hudobného skladateľa, aranžéra a klaviristu Róberta Gašparíka. Skupina sa venuje vlastnej tvorbe, ale aj úpravám najväčších a najznámejších melódií od klasiky až po Beatles v inštrumentálnej podobe.

Hudba na námestí – Hudba Ministerstva vnútra SR Nedeľa, 28. 8. o 18.00 hod. Altánok, Hviezdoslavovo námestie[center][/cen­ter]

Dychová hudba Ministerstva vnútra SR patrí medzi popredné telesá vo svojom odbore u nás. Rúcajú zastaralé a prežité dogmy o dychovej hudbe – dnes je to súbor, ktorý na vysokej interpretačnej úrovni a v osobitých aranžmánoch hrá aj melódie z muzikálov, filmov, ale aj operiet či diela klasických majstrov. Je to súbor, ktorý hrá do pochodu i na počúvanie – a na námestí to budú melódie na príjemne strávené popoludnie.

**Vstup na oba koncerty je voľný! **[center][/center]

Zdroj: MČ Bratislava – Staré Meesto, Tomáš HALÁN

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM