Michaela Katonová Kultúra

Viete už ako budete tráviť voľné večery cez pracovný týždeň?

Humorné predstavenie o mobiloch v dnešnej dobe, známy spevák na filmovom plátne, slávny japonský orchester alebo swingová noc. Tento týždeň si vyberie program každý.

Ilustračný obrázok k článku Viete už ako budete tráviť voľné večery cez pracovný týždeň?
Zdroj: Dnes24.sk

Milujem svoj mobil

Bláznivá komédia rieši nielen erotiku pomocou mobilu, ale aj možnosť, či sa dá dovolať bohu a čosi si od neho priať, až po ozajstnú svadbu so smatfónom. Režisér Viliam Klimáček svoje dielo umiestnil do starého Cadillacu, v ktorom štyria Slováci (šofér, farár, študent a manažér) idú autom cez Ameriku. Hoci majú dovolenku, každý pred čímsi uteká pred veriteľmi, pred manželkou, pred sebou samým a stále telefonuje.

Pondelok, 7.3., Divadlo GUnaGU, 19.30, vstupné: 13 až 15 eur

Eric Clapton v kine

Koncertný film zachytáva významný večer jedného z najväčších svetových rockových gitaristov, počas ktorého oslávil 50 rokov na špici hudobného priemyslu a dve stovky koncertov odohraných v kultovej Royal Albert Hall v Londýne.

Utorok, 8.3., Kino Lumiére, 20.30, Vstupné: 6 eur

Doshisha University Orchestra

Doshisha University Orchestra tvorí stošesťdesiat študentov prevažne z univerzity Doshisha v meste Kjóto. Orchester vystupuje predovšetkým v historickom meste Kjóto a je hrdý na svoju dlhú históriu, svojich členov, ich schopnosti i zápal pre hudbu. Unikátnu hudbu v ich podaní si užijú aj bratislavskí diváci.

Streda, 9.3., Slovenská filharmónia, 20.00, Vstupné: 3 až 6 eur

Milióny v múzeu

Slovenské národné múzeum spravuje poklady minulosti pre budúce generácie. Počas svojej existencie ich zhromaždilo viac ako štyri milióny. Výber najzaujímavejších, ktoré do zbierok pribudli za posledných 15 rokov, je verejnosti prístupný v sídelnej budove SNM na nábreží Dunaja v Bratislave.

Štvrtok, 10.3., SNM, 9.00 – 17.00, Vstupné: 2 až 3,5 eur

Swingová noc

Oslnivú éru swingu a jazzu predstaví orchester SwinGAng a tanečný parket razom ožije pod náporom energických tanečníkov. O výber hudby sa postará DJ Matwe Drappenmadchen­feller a známi DJ-i New Model Rádia. Zážitok dotvorí dobová výzdoba klubu a špeciálne drinky.

Piatok, 11.3., Ateliér Babylon, 20.00

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM