Tlačové správy

Vieme, kde schudnete do plaviek: V Ružinove FIT UP! otvoril svoje najväčšie fitnescentrum

1. júna oficiálne pribudlo do siete fitness centier FIT UP! nové štúdio. Nachádza sa v biznis centre Apollo v Bratislave a jeho rozloha je úctyhodných 1200 m², ktoré sú rozložené až na dvoch poschodiach.

Ilustračný obrázok k článku Vieme, kde schudnete do plaviek: V Ružinove FIT UP! otvoril svoje najväčšie fitnescentrum
Zdroj: Dnes24.sk

Čo môže byť lepšie ako si po práci prevetrať hlavu, dostať z nej všetky problémy uplynulého dňa a prefiltrovať všetky neúspechy. V novom fitness centre v Ružinove na to budete mať príležitosť. Otvorené je denne od 6:00 do 24:00, 365 dní v roku.

Ako to funguje vo FIT UP!

Vítaní sú všetci, nielen tí, ktorí FIT UP! fitness centrá v Bratislave už poznajú, ale aj nováčikovia. Nie je to nič zložité, stačí prísť a nechať si všetko vysvetliť od recepčných a potrápiť ich svojimi otázkami. Základom sú však dva typy členstva: základné (18,99 eur mesačne) a VIP (29,99 eur mesačne).

Členstvo je ročné, samozrejmosťou je najkvalitnejšie vybavenie značky Technogym, Ladies či Power zóna a sprchy zadarmo. VIP majú v cene aj špičkové turbo soláriá Ergoline (pre ostatných 0,25 eur/minúta) a neobmedzený fitness Grapivit bar.

A ako to v Ružinove vyzerá?

Na prízemí sa na celej ploche rozprestiera silová a pure strenght zóna, zatiaľčo na poschodí nájdete všetky ostatné posilňovacie stroje, kardio ako aj CROSS UP! zónu. Na poschodí sa nachádzajú tiež šatne a cez dámske sa pokračuje ďalej do najobľúbenejšej Ladies zóny.

Na svoje si teda prídu aj ženy, ktoré pri cvičení práve neobľubujú pánske pohľady, pretože počas celého tréningu nemusia ani len vyjsť z priestorov určených výlučne pre dámy.

Ako sa tam dostanete

Fitness a tréning pomáha človeku v mnohých smeroch, psychicky, zdravotne i fyzicky. V novom fitku v Ružinove toto všetko môžeš nájsť. Presný popis trasy aj ako sa k nám dostaneš, si môžeš pozrieť na tejto stránke.  Pracujete alebo bývate v blízkosti? Ak aj nie, s parkovaním tiež nie je problém.

Zacvičte si aj vonku

Cítite sa pri tréningu vo fitku ako vo väzení štyroch stien? Na Kuchajde si 20. 6. na FIT UP! športovom dni môžete zašportovať vonku a pri najobľúbenejších hrách, ako sú futbal, volejbal či streetball ako aj v behu. Vyjsť na slnečné lúče a čerstvý vzduch v kombinácii s outdoorovým športom je zaručená atmosféra a garancia dobre stráveného dňa. Všetky disciplíny ako aj postup prihlasovania nájdeš na blogu fitness centra FIT UP!.

(PR) – Za obsah aj fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Vieme, kde schudnete do plaviek: V Ružinove FIT UP! otvoril svoje najväčšie fitn
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM