Rôzne

VIDEO: Zelené terasy sa rozrástli o ďalšie byty

Zelené terasy v bratislavskej mestskej časti Devín sa opäť rozrástli a byty čakajú na svojich nových majiteľov.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Zelené terasy sa rozrástli o ďalšie byty
Zdroj: J&T Real Estate

Štvrtá etapa výstavby projektu Zelené terasy v mestskej časti Devín je ukončená. Bytové jednotky umiestnené v atraktívnych trojpodlažných vila domoch s terasami v tichej lokalite pod lesom už čakajú na svojich majiteľov.

Nové domy

„V ďalšej fáze projektu Zelené Terasy Devín sa postavil jeden dvojpodlažný a tri trojpodlažné rodinné domy, ktorých každé podlažie slúži ako samostatná bytová jednotka,“ Bratislava24.sk informovala hovorkyňa J&T Real Estate Daniela Stričková. K domom prislúchajú súkromné záhradky v teréne a dve parkovacie miesta priamo pred vila domom. Bytové jednotky sú v stave holobytu. „Po skúsenostiach z predchádzajúcich etáp sme zistili, že klientom najviac vyhovujú holobyty. Interiér si dotvorí každý sám, podľa vlastného vkusu,“ konštatuje Stričková. Okolie je upravené, zatrávnená je tiež záhradná časť pozemkov.

Posledné byty

Voľné sú posledné dva trojizbové byty A1 a B1 s najväčšími predzáhradkami, kde sa dá nasťahovať ihneď. „Najväčšou devízou týchto bytov je rodinná atmosféra v stabilizovanej lokalite, v srdci prírody a neďaleko od mesta,“ opisuje výhody bývania projektu Stričková.

Byty sú prístupné zo spodnej aj z hornej komunikácie cez prepojovací chodník. Majú bezbariérový vstup priamo z terénu cez súkromnú záhradku a sú delené na dennú a nočnú časť. Cenník sa pohybuje od 195-tisíc eur s DPH.

Obľúbená lokalita

Devín je vyhľadávanou lokalitou a zároveň je ako časť Bratislavy obsluhovaný mestskou hromadnou dopravou. V jeho bezprostrednej blízkosti je vybudovaný diaľničný obchvat a centrum mesta je vzdialené 15 minút autom.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM