Rôzne

VIDEO: Chris Powell je stále zamilovaný do Bratislavy

Aj tri dni po návšteve nášho hlavného mesta je ním svetoznámy kondičný tréner stále očarený. Návštevu Bratislavy opísal ako neuveriteľný výlet.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Chris Powell je stále zamilovaný do Bratislavy
3
Galéria

Svetoznámy kondičný tréner Chris Powell, známy tiež z relácie Extrémne premeny, pred pár dňami navštívil Slovensko. Jednou z jeho zastávok bola aj Bratislava.

Neuveriteľný výlet

Chris bol naším hlavným mestom očarený. Na svojom facebooku zverejnil fotografiu z historického centra Bratislavy s popisom: „Ahoj Bratislava!!! Za posledných pár dní som sa zamiloval do strednej Európy – do jej kultúry, ľudí a kuchyne. Veľká vďaka za všetku tú lásku a pohostinnosť… Čoskoro sa vidíme opäť!!!" Aj pár dní po odlete domov spomína na naše hlavné mesto a slovami chvály nešetril ani vo videu, ktoré dnes zavesil na sociálnu sieť.

„Strávil som tu neskutočný čas. Tunajší ľudia sú viac než pohostinní, bol to neuveriteľný výlet, ktorý sme si spoločne užili. Skutočne sa teším na to, kedy sa do Bratislavy opäť vrátim,“ povedal vo videu, ktoré natočil Chris na UFE s dominantami Bratislavy v pozadí.

My sa môžeme len tešiť. Vďaka slovám Powella sme sa vo svete aspoň trošku zviditeľnili po čase v lepšom svetle.

Chris Powell navštívil Bratislavu
1
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM