Kultúra

Vianočné trhy prichádzajú aj do Dúbravky. Stretnúť tam môžete aj finalistov Superstar

Pred Domom kultúry sa už o pár dní rozložia vianočné stánky. Okrem typických vianočných jedál je tu pre vás pripravený aj pestrý program. Počas štyroch dní budete môcť stretnúť aj mladých spevákov zo súťaže Superstar, ale vystúpi aj skupina OBD.

Ilustračný obrázok k článku Vianočné trhy prichádzajú aj do Dúbravky. Stretnúť tam môžete aj finalistov Superstar
Zdroj: Dnes24.sk

Tie bratislavské sa začali už 20. novembra na Hlavnom, Primaciálnom a Františkánskom námestí, dúbravské vás ešte len čakajú. Stánky „Nových vianočných trhov“ pred Domom kultúry Dúbravka sa rozložia 13. decembra a ponúkať budú dobrotky aj tradičné vianočné darčeky do 16. decembra.

Prečítajte si aj: Veľký vianočný prehľad: Pozrite sa, čo všetko vás čaká v rámci vianočných trhov v hlavnom meste

Okrem stánkov, stretnutí pri pohári vareného vínka či lokši čaká návštevníkov aj program. Na Luciu 13. decembra to bude Elán Párty a vianočný koncert, o deň neskôr zaspievajú Superstáristi, v utorok 15. decembra sa pred domom kultúry zastaví legendárna skupina OBD a záverečný deň 16. decembra bude pódium patriť Základnej umeleckej škole Eugena Suchoňa v Dúbravke.

Novými vianočnými trhmi chce mestská časť podporiť spoločné trávenie voľného času so svojimi susedmi, za vianočnou atmosférou sa tak nebude musieť chodiť ďaleko.

Podrobný program

Vianočné trhy sa budú konať pred Domom kultúry v Dúbravke.

13. decembra sa začína programom od 15:00 hodiny oficiálnym otvorením trhov od a zabaviť sa budete môcť na Elán Párty (Otto Kollman a Dig Band).O 17:00 hodiny sa bude v Dome kultúry Dúbravka konať Vianočný koncert Otta Weitera a Andrei Fischer. Lístky je možné zakúpiť v Dome kultúry.

14. decembra bude možné stretnúť v Dúbravke Superstáristov 2015 (Barbora Hazuchová, Réka Ballová, Samuel Sleziak) v čase od 16:00 do 18:00. Na pódiu svoje umenie predstaví aj Škola Breaku z Dúbravky, ktorá v poslednej dobe žne úspechy na rôznych medzinárodných súťažiach.

15. decembra od 16:30 do 18:00 Dúbravku zabaví legendárna skupina O.B.D. a ich známe hity.

16. decembra od 16:00 do 18:00 záver Vianočných trhov bude v podaní Základnej umeleckej škol

Autor: Štefan Maceják Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM