Rôzne

Vianočná zastávka na Zochovej naladí tú správnu atmosféru sviatkov

Vianoce už cítiť z každého kúta Bratislavy, dokonca aj zo zastávok MHD. Prístrešok na Zochovej je nielen slávnostne vyzdobený, hrajú v ňom dokonca aj vianočné koledy.

Ilustračný obrázok k článku Vianočná zastávka na Zochovej naladí tú správnu atmosféru sviatkov
13
Galéria

Už o niekoľko dní budeme sedieť v kruhu rodiny za štedrovečerným stolom a užívať si najkrajšie sviatky v roku. Kým tento večer nastane, mesto sa postaralo o to, aby sme boli na sviatky správne naladení.

Vianoce v uliciach

Od začiatku decembra premáva po Starom Meste Vianočná električka, ktorej interiér je zariadený v štýle Perníkovej chalúpky. Ak ste ešte nemali čas odviezť sa ňou, príležitosť máte až do 30. decembra (okrem 24. a 25. decembra). Premáva počas adventného obdobia po okružnej trase: Jesenského (historická budova SND) – Námestie SNP – Kapucínska – Chatam Sófer – Most SNP a späť na Jesenského.

Ulice mesta sú, tak ako každý rok, vyzdobené žiarivými ozdobami, ktoré krášlia takmer každý stĺp či lampu. Prechádzka nočnou Bratislavou je tak v období pred Vianocami veľmi romantická. Tohtoročnou novinkou sú aj vianočne ozdobené zastávky MHD – zastávka SND, ktorá je stanoviskom Vianočnej električky, a vianočná zastávka MHD Zochova.

Zastávka MHD Zochova smerom z Petržalky do centra mesta vás dokonale navnadí na Vianoce. Je vyzdobená v štýle útulnej obývačky s vianočným stromčekom a krbom a čakanie na spoj vám spríjemnia vianočné koledy.

Vianočná Bratislava
13
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM