Alexandra Húsková Kultúra

V Devínskej Novej Vsi bude aj tento rok Vianočná ulička

Počas decembra sa v Devínskej Novej Vsi opäť budete môcť prejsť Vianočnou uličkou. Vianočné dobroty, dekorácie a hand made výrobky. Pozrite sa, čo pre vás mestská časť pripravuje a ak chcete prezentovať svoje výrobky aj vy, nezabudnite sa prihlásiť.

Ilustračný obrázok k článku V Devínskej Novej Vsi bude aj tento rok Vianočná ulička
Zdroj: Dnes24.sk

Vianočné trhy na Hradištnej ulici v Devínskej Novej Vsi ponúknu od štvrtka 3.12. do soboty 5. 12. množstvo stánkov s vianočnými dobrotami a zaujímavými výrobkami a v podvečerných hodinách kultúrny program.

Tento rok mestská časť Bratislava – Devínska Nová Ves pripravuje pre návštevníkov Vianočnej uličky okrem bohatého programu aj obľúbený párty stan, v ktorom si budete môcť oddýchnuť v počasím nerušenom prostredí.

Vonku Vás okrem bohatej ponuky jedál zahrejú dekoračné ohne. Z občerstvenia sa okrem klasiky ako varené vínko, cigánsku či punč môžete tešiť na vianočnú kapustnicu, lokše, jaternice, údené výrobky a tlačenku.

Nebudú chýbať cukrovinky, perníky, vianočné pečivo, wafle, trdelníky, dekoračné a remeselné predmety a pre deti samozrejme hračky. Myslíme si, že každý si na Vianočnej uličke nájde to po čom mu srdce či hlad túži.

„Vianočná ulička 2015" bude na Hradištnej ulici od Základnej školy I. Bukovčana po Istra Centrum pozdĺž rímskokatolíckeho kostola Sv. Ducha.

Pokiaľ máte záujem zúčastniť sa na vianočných trhoch ako predajca, nezabudnite sa do konca októbra prihlásiť na: vianocnaulicka@mudnv.sk.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM