Nikola Richterová Hokej

Veľkolepá premiéra na desaťtisícovom štadióne: Slovan predstaví svoj vlastný film

Fanúšikovia HC Slovana Bratislava sa môžu tešiť na nezvyčajný zážitok. Klub chystá v sobotu 29. novembra špeciálnu premiéru nového filmu zo zákulisia jediného slovenského účastníka v Kontinentálnej hokejovej lige. Dokument nesie názov Arena - život za hokej a opisuje prvé dve sezóny belasých v KHL.

Ilustračný obrázok k článku Veľkolepá premiéra na desaťtisícovom štadióne: Slovan predstaví svoj vlastný film
Zdroj: TASR

Bratislavskí hokejoví fanúšikovia si vďaka novinke tímu HC Slovan Bratislava môžu prísť na svoje. Film Arena – život za hokej bude mať svoju premiéru budúcu sobotu 29. novembra priamo v Slovnaft aréne pred zápasom s ruským klubom Atlant Mytišči. Premiéra je stanovená na 15:00, štadión bude otvorený od 14:30.

Domáci stánok hokejistov bratislavského celku bude tak na chvíľu premenený na 10-tisícovú kinosálu. Dokument o belasých v KHL má mať približne 60 minút. Podľa tvorcov by mal byť fanúšikom zobrazený tento šport z úplne iného uhla, na aký sú zvyknutí.

Ako píše oficiálny web hcslovan.sk, fanúšikovia s permanentkou alebo lístkom na toto stretnutie majú premiéru v cene a po skončení filmu budú môcť zostať na štadióne až do začiatku stretnutia proti Atlantu, ktoré začína presne o 17:30. Toto stretnutie je zároveň posledným v tomto roku, ktoré odohrajú belasí na svojom ľade cez víkend.

Verejnosti tak bude sprístupnené zákulisie nielen hokejového klubu Slovana Bratislava, ale aj celkového ľadového športu a vonkajších faktorov, ktoré ovplyvňujú dianie na ľadových plochách. Film pokrýva pôsobenie slovenského celku v nadnárodnej súťaži v jeho úvodných dvoch sezónach.

Dokument by mal vykresliť belasý úspech v úvodnom ročníku v Kontinentálnej hokejovej lige, ako aj nie príliš podarenú nasledujúcu sezónu. Vo filme tak môžeme očakávať vystupovanie hráčov ako Ľubomír Višňovský, Andrej Sekera, či Miroslav Šatan, tak isto aj slovanistického lodivoda v prvých dvoch sezónach, dnes už bývalého trénera Rostislava Čadu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM