Rôzne

Vďaka mape najlepších reštaurácií v Bratislave budete vedieť, kde sa dá dobre najesť

Známy bratislavský foodbloger vytvoril mapu, ktorá vám skráti dlhé chvíle rozhodovania sa, kam na obed či večeru. V mape nájdete reštaurácie aj street food.

Ilustračný obrázok k článku Vďaka mape najlepších reštaurácií v Bratislave budete vedieť, kde sa dá dobre najesť
10
Galéria

Foodblogera Čoje už azda ani netreba predstavovať. Keďže je jedákov túžiacich po kvalitnom jedle stále viac, niet divu, že sa jeho fanúšikovská základňa na sociálnej sieti rýchlo rozrastá.

Mapa plná jedla

Čoje s obľubou chodí po Bratislave a ochutnáva všetko, čo mu príde do cesty, aby vám mohol na svojej stránke odporučiť, čo je naozaj dobré alebo naopak, čo menej.

Nedávno zostavil mapu prevádzok, v ktorých naozaj stojí za to zastaviť sa. Na mape nájdete podľa jeho hodnotenia zoradené do prehľadných kategórií najlepšie reštaurácie, fast food, bistro, ale aj niečo pre vegánov, fanúšikov sladkého, kávičkárov, milovníkov vína či piva. Pri návšteve týchto prevádzok tak máte väčšiu istotu, že neodídete sklamaní a s prázdnymi bruchami.

Že bude mať mapa úspech, bolo jasné už v deň jej spustenia. Teší sa tomu, samozrejme, aj samotný Čoje. „Necelých päť dní od spustenia si moju mapu všetkého, Čoje dobré, pozrelo takmer 30-tisíc ľudí. Teším sa prevelice a dúfam, že okrem prezerania vám aj reálne pomáha míňať peniaze na lepšie jedlo,“ napísal s prísľubom, že ju bude udržiavať aktuálnu a neobjaví na v nej žiaden podnik, „ktorý by sa medzitým náhodou zopsul“.

Mapu všetkého chutného v Bratislave od Čoje nájdete TU.

Mapa najlepších reštaurácií v Bratislave od Čoje
10
Galéria
Zdroj: Čoje Facebook
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM