Rôzne

Vďaka interaktívnej hre sa dozviete zábavné a zaujímavé fakty o Bratislave

Milovníkov hádaniek a histórie mesta poteší nová zábavná hra. Spoznáte vďaka nej miesta, ktoré by ste sami pravdepodobne nenašli.

Ilustračný obrázok k článku Vďaka interaktívnej hre sa dozviete zábavné a zaujímavé fakty o Bratislave
12
Galéria

Poznáte najstaršie časti Bratislavy? Hra na spoznanie mesta Secret City Trails vám ukáže zaujímavé monumenty, turistické atrakcie a miesta, ktoré by ste sami asi nenašli.

Spoznajte mesto

Smartfón môžete vďaka Secret City Trails využiť aj na spoznávanie svojho mesta. Výhodou je, že si do neho nemusíte nič sťahovať, hru hráte prostredníctvom webovej aplikácie.

Vašou úlohou je vyriešiť zábavné hádanky bez časového limitu. Za každú správnu odpoveď dostanete ďalšiu hádanku aj zaujímavosť o Bratislave. Správna odpoveď vás tiež dovedie ku ďalšej atrakcii, pričom všetky miesta sú dostupné pešou chôdzou. Počas lúštenia hádaniek sa dozviete zábavné a zaujímavé fakty o Bratislave. Hádanky mestom vás prevedú po približne dvojkilometrovej trase Starým Mestom.

Hru si môžete zahrať vďaka mestskej organizácii cestovného ruchu – Bratislava Tourist Board a určená je pre viacčlenné tímy. Jeden tím by mal mať dvoch až piatich hráčov. Hru nájdete TU. Cena hry za jeden tím je 20 eur.

Okrem hádaniek vám hra odporučí aj obľúbené obchody, bary, reštaurácie a kaviarne.

Hra sa začína na Župnom námestí pred kostolom Sv. Trojice každý deň medzi 10:00 – 17:00 hod.. Viac informácií sa dočítate TU.

7 najkrajších atrakcií v Bratislave
12
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM