Nina Táborská Rôzne

Valentín sa dostane aj do nákupných centier. Na čo lákajú bratislavské chrámy konzumu?

Zľavy, darčeky, vystúpenia, veštica ale aj živý Amor. Ak sa cez víkend vyberiete na nákupy do nákupných centier v Bratislave, čaká vás hneď niekoľko prekvapení. Ak už patríte, či nepatríte k vyznávačom sviatku zaľúbených, pozrite sa, čo sa chystá.

Ilustračný obrázok k článku Valentín sa dostane aj do nákupných centier. Na čo lákajú bratislavské chrámy konzumu?
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

Na Zlatých Pieskoch v nákupnom centre Palace bude už tento víkend patriť oslave sv. Valentína. Na zaľúbené dvojice čaká možnosť zvečniť sa so svojou láskou vo veľkom balónovom srdci. Fotografiu, ktorej romantický nádych dodá aj prítomnosť živej sochy bôžika lásky Amora, dostanete hneď na mieste ako darček aj s perníkovým srdiečkom. Počas celého víkendu môžete túto možnosť využiť v časoch od 15.00 do 19.00 hodiny.

Zahanbiť sa nedajú ani v najnovšom nákupnom centre. Bory Mall z lásky, to je heslo, v ktorom sa bude niesť valentínska sobota. Čaká vás vystúpenie Lejdy Mel & Hip Hop fakulty, kúzelník Talostan, predstavenie Vesmírni hrdinovia z lásky, koncert skupiny Fragile, tanečné vystúpenie Elldanse a nielen pre zaľúbencov bude pripravený koč lásky. Z jazdy si odnesiete aj romantickú fotku na pamiatku.

Okrem toho si so svojou polovičkou môžete nechať vyveštiť budúcnosť u zamilovaných veštíc a pre tých najmenších sú prichytané tvorivé dielne a maľovanie na tvár.

Polus City Center je pre všetky zamilované páry v hlavnej rotunde pripravené fotografovanie a špeciálne pre ženy aj valentínske líčenie.

Eurovea, Aupark aj Central lákajú na rôzne zľavy. Eurovea odštartuje Sobotu snov so špeciálnymi valentínskymi zľavami. Navyše sa počas Valentína bude v priestoroch nákupného centra konať aj Hodina o Červenom kríži. Od 10.00 do 17.30 budú mať mládežníci z územného spolku SČK Bratislava-mesto postavený prezentačný stánok, v ktorom sa okrem iného dozviete, čo je nutné na záchranu života, čo majú spoločné Červený kríž a Červený polmesiac a veľa iného.

V Auparku aj v centre Centrál sú rovnako prichystané špeciálne valentínske zľavy a ponuky, možno si odnesiete aj nejaké darčeky z lásky.

Prečítajte si tiež: KOMENTÁR: Kde sa stratili všetci ľudia? Prázdne nákupné centrum, to sa len tak v Bratislave ne­vidí

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM