Krimi

V zlatníctve v Eurovei ukradli luxusný prsteň v hodnote niekoľkých stotisíc eur. Odmena za informácie o zlodejovi je v desaťtisícoch eur

V sobotu predpoludním v Eurovei ukradol neznámy muž v klenotníctve luxusný briliantový prsteň. Spoločnosť ALO diamonds sľubuje za poskytnutie informácií o zlodejovi odmenu vo výške 20 tisíc eur.

Ilustračný obrázok k článku V zlatníctve v Eurovei ukradli luxusný prsteň v hodnote niekoľkých stotisíc eur. Odmena za informácie o zlodejovi je v desaťtisícoch eur
Zdroj: TASR

Polícia vyšetruje okolnosti krádeže luxusného diamantového prsteňa, ku ktorému prišlo v sobotu 7. novembra predpoludním v klenotníctve v bratislavskom obchodnom centre Eurovea.

Išlo o prsteň z bieleho zlata osadený briliantmi. „Jeho krádežou spôsobili poškodenej spoločnosti škodu veľkého rozsahu,“ priblížil bratislavský krajský hovorca Michal Szeiff.

Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva.

Ako informovala Kateryna Matušková zo spoločnosti SKPR Strategies, spoločnosť ALO diamonds žiada verejnosť o pomoc a ponúka odmenu vo výške 20.000 eur za informácie, ktoré privedú k vypátraniu páchateľov.

Foto:teraz.sk/ALO

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM