Správy

V úseku Podunajské Biskupice – Bratislava Nové Mesto budú prebiehať výlukové práce

V rámci výluky v úseku Podunajské Biskupice – Bratislava Nové Mesto sa zrealizuje oprava priecestia v km 8,146. Priecestie je určené iba pre peších a cyklistov.

Ilustračný obrázok k článku V úseku Podunajské Biskupice – Bratislava Nové Mesto budú prebiehať výlukové práce
Zdroj: TASR

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) budú dňa 3. a 4. apríla 2017, v čase od 9:45 do 14:10 hod., realizovať výlukové práce v medzistaničnom úseku Podunajské Biskupice – Bratislava Nové Mesto.

Obmezdenia

V rámci tejto výluky sa v uvedenom medzistaničnom úseku zrealizuje oprava priecestia v km 8,146. Oprava priecestia zahŕňa činnosti spojené s opravou geometrickej polohy koľaje a výmenou terajšej konštrukcie, ktorá bude nahradená celopryžovou bezžliabkovou konštrukciou. Následne sa priestor v oblasti priecestia vyasfaltuje. Práce vykonávajú ŽSR vlastnými personálnymi kapacitami.

Toto priecestie, s jedinečným identifikačným číslom (JIČ) SP 2107, je určené iba pre peších a cyklistov. Uzávierka priecestia s JIČ SP 2107 bude nepretržite v termíne od 3.apríla 2017 od 8:00 hod. do 5. apríla 2017 do 14:30 hod.

Vzhľadom na to, že ide o jednokoľajnú trať, cestujúci budú prepravovaní náhradnou autobusovou dopravou, ktorú zabezpečuje RegioJet. Bratislava24.sk informoval Dávid Bozsaky zo ŽSR.

ŽSR prosia cestujúcich o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku výlukových prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hlásení staničného rozhlasu v železničných staniciach.

Ilustračný obrázok

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM