Michaela Katonová Správy

V Univerzitnej nemocnici ošetrili šestnásť zranených po nehode autobusu MHD

Po vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala dnes krátko po jedenástej hodine v blízkosti obchodného centra medzi mestskými časťami Lamač a Devínska Nová Ves, zostáva v nemocnici sedem ľudí.

Ilustračný obrázok k článku V Univerzitnej nemocnici ošetrili šestnásť zranených po nehode autobusu MHD
Zdroj: Dnes24.sk

Najvážnejšie je zranená mladá žena, ktorá pri nehode utrpela ťažké vnútrobrušné poranenie. Informovala o tom hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Petra Stano Maťašovská.

Štyria ľudia majú otvorené zlomeniny predkolenia, pri ktorých je nutná operácia. Dvaja utrpeli úrazy hlavy a v nemocnici zostávajú na pozorovanie. „Ostatní deviati mali najmä tržné rany a pomliaždeniny, dvaja skalpáciu vlasovej časti. Postačilo ambulantné ošetrenie a mohli ísť domov,“ dodala hovorkyňa UNB.

Nehoda sa stala krátko pred 11.15 h. v blízkosti obchodného centra medzi mestskými časťami Lamač a Devínska Nová Ves. „Vodička autobusu za prvým kruhovým objazdom z diaľnice v smere z Devínskej Novej Vsi, na úrovni nákupného centra, z doposiaľ presne nezistených príčin narazila do stĺpu dopravného značenia,“ informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Prečítajte si viac: Vodička autobusu MHD narazila do stĺpu, zranených je pätnásť ľudí FOTO+VIDEO

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM