Milan Hanzel Hokej

V Slovane podpisujú nové kontrakty jedna radosť! Jeden sa ušiel aj hrdinovi Brustovi

Hokejisti Slovana Bratislava už majú sezónu dávnejšie za sebou, ale vedenie klubu ani v tomto období nezaháľa. Začalo totiž vo veľkom uzatvárať zmluvy na ďalší ročník. Ďalším pánom je gólman Barry Brust.

Ilustračný obrázok k článku V Slovane podpisujú nové kontrakty jedna radosť! Jeden sa ušiel aj hrdinovi Brustovi
Zdroj: TASR

V piatok potvrdili z klubu predĺženie spolupráce s kanadským hokejistom, a to do 30. apríla 2018. Brust prišiel do Slovana z Jugry Chanty-Mansijsk a v uplynulej sezóne sa stal nielen veľkou tímovou oporou, ale aj obľúbencom domáceho publika. Svojimi výkonmi dopomohol klubu k opätovnej účasti v play off.

Opora v bránke

V základnej časti odchytal 37 zápasov, vo vyraďovacích play off bojoch pridal ďalšie štyri a v štatistke úspešnosti zásahov bol len tesne pod hranicou 93 percent. V priebehu sezóny sa stal dvakrát brankárom týždňa KHL, čo len potvrdzuje jeho výbornú fazónu, ktorú mal v uplynulých mesiacoch.

„HC SLOVAN teší, že taký kvalitný brankár, akým Barry Brust bezpochyby je, spojil svoju budúcnosť s našim klubom a želá mu aby v dobrých výkonoch pokračoval aj v nadchádzajúcich sezónach KHL,“ píše sa na oficiálnom webe bratislavského klu­bu.

Čítajte tiež: Dobrá správa: Hokejový Slovan si udržal ďalšie útočné eso!

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM