Rôzne Samospráva

V Ružinove sa chystá výstavba novej obytnej štvrte. Investor predstaví svoje plány

V blízkosti obchodných centier Avion a IKEA má vyrásť nová obytná štvrť Ovocné sady Trnávka. Projekt prinesie celkovo 1 030 bytov prevažne pre mladé rodiny.

Ilustračný obrázok k článku V Ružinove sa chystá výstavba novej obytnej štvrte. Investor predstaví svoje plány
3
Galéria
Zdroj: J&T Real Estate

O projekte Ovocné sady Trnávka, za ktorým stojí spoločnosť J&T REAL ESTATE, sme vás informovali už v novembri minulého roku. Investor plánuje urobiť z Trnávky plnohodnotnú štvrť, ktorá ponúkne kvalitné a cenovo dostupné bývanie.

Park aj škôlka

Súčasťou novej obytnej zóny bude aj veľký centrálny park s detským ihriskom, komunitným grilom, škôlkou a ďalšími priestormi na spoločné trávenie voľného času.

Významnú časť bytov budú tvoriť cenovo výhodné 2-izbové byty s efektívnymi a praktickými dispozíciami. Celkovo bude na výber 1 030 bytov.

Verejná prezentácia

Ak sa chcete o novej štvrti v Ružinove dozvedieť viac, príďte na verejnú prezentáciu, na ktorej predstavitelia spoločnosti priblížia plánovaný projekt Ovocné sady.

Stretnutie sa uskutoční v stredu 28. februára od 17:30 hod. do 19:00 hod. v priestoroch jedálne na prízemí AIRCRAFT Building na Ivánskej ceste. Informuje o tom webová stránka bratislavskej mestskej časti Ružinov.

OVOCNÉ SADY Trnávka
3
Galéria
Zdroj: J&T Real Estate
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM