Maros Palesch Krimi

V rukách polície skončili do 12 minút

BRATISLAVA, 16.07.2011. Dvoch podozrivých mužov zadržali včera ráno v okolí Prístavného mosta policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky ani nie do 15 minút od nahlásenia pokusu krádeže v rodinnom dome. Išlo o dvoch Bratislavčanov vo veku 38. a

Včera, 15.júla, Krátko po pol deviatej ráno dostali policajti oznámenie prostredníctvom volania na linku 158, že na Strojníckej ulici v Bratislave vylomili dvaja muži vchodové dvere na rodinnom dome a snažili sa odcudziť vodoinštalačný materiál, rybárske potreby a pracovné náradie. V krádeži ich vyrušil oznamovateľ, ktorý ich začal prenasledovať.

Na základe popisu zadržali policajti podozrivých mužov v okolí Prístavného mosta. Následne boli obaja muži hliadkou polície eskortovaní na príslušné policajné oddelenie. Ku svojmu skutku sa obaja muži policajtom priznali.

Poverený príslušník PZ v tejto súvislosti obvinil 38-ročného Petra P. a 37-ročného Alexandra D. z prečinu krádeže v štádiu pokusu formou spolupáchateľstva. Obvinení sa nachádzajú v cele policajného zaistenia, poverený príslušník spracoval na oboch mužov podnet k návrhu na ich väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny na súde sa potrestajú trestom odňatia slobody až na dva roky.

Zdroj: KR PZ Bratislava, Tatiana Kurucová

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM