Krimi

V Rači v noci horeli na rôznych miestach viaceré kontajnery na odpad. Požiar poškodil aj autá

V bratislavskej mestskej časti Rača horeli kontajnery. Požiar pritom poškodil aj štyri motorové vozidlá. Polícia túto udalosť vyšetruje s podozrením na úmyselné podpálenie kontajnerov.

Ilustračný obrázok k článku V Rači v noci horeli na rôznych miestach viaceré kontajnery na odpad. Požiar poškodil aj autá
Zdroj: TASR

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Tatiana Kurucová, prvý kontajner začal horieť približne o 01.30 h na Kadnárovej ulici. „Pri požiari boli obojstranne poškodené dve zaparkované osobné motorové vozidlá,“ informovala Kurucová.

Ďalšie kontajnery sa vznietili na križovatke ulíc Sadmelijská a Alstrová. „Pri oplotení čerpacej stanice niekto dosiaľ presne nezisteným spôsobom zapálil štyri plastové odpadkové kontajnery,“ uviedla Kurucová. Z nich tri horeli kompletne celé, jeden sčasti.

„Pri požiari došlo k poškodeniu dvoch osobných vozidiel, ktoré boli na mieste zaparkované,“ doplnila Kurucová. Celková výška škody na všetkých vozidlách bola podľa slov policajnej hovorkyne vyčíslená na 5-tisíc eur.

Polícia začala v prípade trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci.

Prečítajte si tiež: Chyťme fantóma! Dolapiť myzofila, ktorý vyčíňa v Bratislave, by mohla pomôcť táto mapa

Foto: Ilustračné.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM