Alexandra Húsková Krimi

V nákupnom centre cudzinky ukradli tovar za viac ako 330 eur

Polícii sa po viac ako troch týždňoch podarilo vypátrať cudzinky, ktoré kradli v bratislavskom nákupnom centre na Pribinovej ulici. V utorok popoludní(18.8.) zadržala dve ženy vo veku 38 a 43 rokov, ktoré následne obvinila z prečinu krádeže.

Ilustračný obrázok k článku V nákupnom centre cudzinky ukradli tovar za viac ako 330 eur
Zdroj: TASR

Bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová vysvetlila, že ide o občianky Maďarska.

Ženy podľa zistení polície ukradli 22. júla v jednom z obchodov nákupného centra dvoje dámske nohavice, šesť overalov, spolu za viac ako 330 eur.

Vypátrané boli podľa Kurucovej na základe informácií od občanov a následne vykonanej operatívno-pátracej činnosti. Policajný vyšetrovateľ spracoval návrh na vzatie cudziniek do vyšetrovacej väzby.

Polícia rieši aj ďalšiu krádež, tentoraz v bratislavskom nákupnom centre na Ivánskej ceste. V stredu (19.8.) popoludní tu pracovník SBS zadržal 37-ročného občana Rumunska spolu s odcudzenými nohavicami za 109 eur.

Polícia podozrivého Rumuna eskortovala na policajné oddelenie, kde sa zistilo, že v minulosti už bol riešený za priestupok proti majetku. Obvinený je podľa informácie Kurucovej v súčasnosti v cele policajného zaistenia. Prípad polícia rieši v tzv. superrýchlom konaní.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM