Michaela Katonová Krimi

V minulom roku sa podarilo dolapiť myzofila aj muža, ktorý sa ukájal v električke. Pozrite si kriminálne prípady, ktoré trápili Bratislavu

Nepríjemné a obzvlášť pálčivé sú prípady úchylov. V hlavnom meste počas minulého roka najviac rezonoval prípad muža, ktorý napádal ženy výkalmi. Objavil sa aj muž, ktorý sa obnažoval a masturboval v električke.

Ilustračný obrázok k článku V minulom roku sa podarilo dolapiť myzofila aj muža, ktorý sa ukájal v električke. Pozrite si kriminálne prípady, ktoré trápili Bratislavu
Zdroj: TASR

Myzofilný fantóm trápil Bratislavu

Bratislavou otriaslo vyčíňanie myzofila. Prípady, kedy neznámy muž napadol ženy na ulici výkalmi neustále pribúdali Hoci existovalo niekoľko svedectiev, polícia bola v dolapení neúspešná. S prosbou o pomoc sa obrátila aj na verejnosť.

Zvrat nastal po preverovaní informácie od občana zo dňa 23. novembra 2015, ktorý policajtom oznámil, že na zastávke električiek na Námestí svätého Františka v bratislavskej mestskej časti Karlova Ves sa nachádza podozrivý muž potretý fekáliami.

Muži zákona páchateľa zadržali a predviedli na políciu. Keďže bol pod vplyvom alkoholu, bol umiestnený do cely policajného zaistenia, kde ostal až do vytriezvenia. Policajti tiež následne vykonali v bydlisku zadržaného muža domovú prehliadku a po konfrontácii medzi obvineným a poškodenými sa muž napokon k spáchaniu skutkov na území Bratislavy priznal.

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV následne vzniesol obvinenie voči 24-ročnému Martinovi M. z Bratislavy. Čelí obvineniu z prečinov výtržníctva spáchaných:

  • dňa 13. apríla 2015 v električke MHD č. 4 na trase v smere z centra mesta do mestskej časti Dúbravka- za zastávkou Nad Lúčkami
  • z výtržníctva zo dňa 4. mája 2015 na Svrčej ulici v Karlovej Vsi
  • z trestného činu zo dňa 24. mája 2015 na zastávke Damborského v mestskej časti Dúbravka
  • zo skutku zo dňa 28. júla 2015 na zastávke električiek s názvom Nad Lúčkami v smere do centra mesta v Karlovej Vsi
  • z prečinu výtržníctva spáchaného v Karlovej Vsi dňa 30.októbra 2015 na električkovej zastávke s názvom Segnerova
  • z výtržníctva spáchaného dňa 25. októbra 2015 na Záhradníckej ulici v bratislavskom Ružinove

Prečítajte si: Myzofil je už v rukách polície!

Rozštvrtené telo muža

Nález ľudskej hlavy popri cyklotrase v blízkosti Prístavného mosta vyšetrovala polícia ako obzvlášť závažnú vraždu. O pár dní sa v tej istej oblasti našli aj ďalšie časti ľudského tela. Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave sa obrátilo na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení zavraždeného muža.

Jednotlivé častí tela boli nájdené počas ohliadky miesta činu a prehľadávania okolia v kríkovom poraste a v betónových šachtách. „Na hlave mal vo vlasovej časti v pravo nad ušnicou tržnú ranu cca 2,5 cm zošitú chirurgicky, podľa vyjadrenia lekára ide o ranu čiastočne uzavretú,“ informovala Bratislava24.sk Tatiana Kurucová hovorkyňa KR PZ v Bratislave.

Prečítajte si: Brutálna vražda v Bratislave: Polícia žiada o pomoc pri stotožnení muža, ktorého rozkúskované telo našli pri Prístavnom moste

Hrozba z električky

V priestoroch električky linky č. 1 sa tiež odohral nepríjemný prípad. Pred zrakom cestujúcej ženy si mal muž stiahnuť nohavice a následne začať masturbovať.

Duchaprítomná mladá žena ihneď po tomto konaní muža kontaktovala políciu. Tá napokon vzniesla obvinenie voči 24-ročnému Erikovi P. z Bratislavy. Incident sa odohral počas cesty zo zastávky Hlavná stanica na Kollárovo námestie.

Prečítajte si: Polícia zadržala muža, ktorý sa pred zrakom cestujúcich ukájal v električke

Znásilnenie vo vchode domu

Polícii sa podarilo objasniť aj lúpež a znásilnenie z marca 2015. V tejto súvislosti obvinili 30-ročného Róberta F. Vyšetrovanie ukázalo, že Bratislavčan mal 18. marca 2015 v skorých ranných hodinách vo vchode bytového domu na Tománkovej ulici v Karlovej Vsi násilím obrať 26-ročnú ženu o kabelku.

Obvinený mal následne ženu prinútiť k análnemu pohlavnému styku proti jej vôli. Sudca Okresného súdu Bratislava IV vzal na podnet vyšetrovateľa muža do vyšetrovacej väzby.

Prečítajte si: Polícia obvinila muža, ktorý mal olúpiť a znásilniť 26-ročnú ženu

Násilné zadusenie

Bratislavskí policajti objasnili prípad zabitia z apríla 2015, ktorý sa stal v blízkosti Mokrohájskej ulice v hlavnom meste. Zo zločinu zabitia spáchaného formou spolupáchateľstva obvinili 22-ročného Patrika L. z okresu Dunajská Streda a 24-ročného Filipa B. z Bratislavy.

Obvinení po predchádzajúcej spoločnej dohode fyzicky napadli 28-ročného muža z Bratislavy. Muž zomrel násilnou smrťou, policajti zaistili na mieste viaceré stopy ako rozlámané konáre, ktorými mu boli spôsobené zranenia po tele, igelit, kameň so stopami krvi, ako aj viaceré biologické stopy.

Prečítajte si: Bratislavskí policajti objasnili vraždu. Mladého Bratislavčana násilne zadusili

Neznáma šelma vo Vajnoroch

Bratislavu potrápila aj mačkovitá šelma. Oznámenia o jej údajnom pohybe, ktoré prijala polícia ešte 25.júla sa potvrdili. Vtedy sa šelma objavila v časti Sv. Martin v okrese Senec.

Ďalšie oznámenie zo dňa 4. augusta 2015 sa týkalo údajného pohybu mačkovitej šelmy väčšieho vzrastu, bližšie neurčeného druhu v blízkosti jazera medzi obcou Veľký Biel a Bernolákovo. Nasledovali viaceré oznámenia zo dňa 7. augusta 2015 a 10. augusta 2015, ktoré uvádzali spozorovanie mačkovitej šelmy v katastrálnom území mestskej časti Bratislava – Rača, konkrétne v lokalite vinohradu a pri rybníkoch vo Vajnoroch.

Prečítajte si: Poľovníci i polícia prehľadávajú okolie Bratislavy. Šelme, ktorá sa tu túla už viac ako dva týždne, však na stope nie sú

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM