Krimi

V kauze dvojnásobnej vraždy v Moste pri Bratislave budú pojednávať v júni

Mladú ženu a desaťročného chlapca zastrelili na konci roka 2004. Obeťou útoku mal byť otec zabitého chlapca a druh zabitej ženy.

Ilustračný obrázok k článku V kauze dvojnásobnej vraždy v Moste pri Bratislave budú pojednávať v júni
Foto: Zuzana Jakubičková

Okresný súd Bratislava I odročil proces v prípade dvojnásobnej vraždy v Moste pri Bratislave z roku 2004 na začiatok júna. Za dva dni pojednávania (v stredu 16. marca a štvrtok 17. marca) súd vypočul 11 svedkov. Dovedna ich však bolo predvolaných na dva dni procesu 20, niektorí sa ospravedlnili a niektorí neprišli bez udania dôvodu. Hlavným obžalovaným je Branislav A, odsúdený na doživotný trest odňatia slobody v iných prípadoch.

Okrem neho sú v tomto prípade obžalovaní Karol M., nachádzajúci sa stále v Belize, Jozef B. a Nikola P., ktorí dávajú svojim obhajcom súhlas na pojednávanie v neprítomnosti. Voči Karolovi M. sa koná stále ako voči ušlému.

Mladú ženu a desaťročného chlapca zastrelili v Moste pri Bratislave na konci roka 2004. Obeťou útoku mal byť otec zabitého chlapca a druh zabitej ženy, bývalý policajt Juraj G. Pokus zavraždiť ho však nevyšiel a zabijaci údajne omylom pripravili o život jeho blízkych.

Spomínaného bossa zemplínskej zločineckej skupiny Branislava A. odsúdil nedávno trojčlenný senát Najvyššieho súdu (NS) SR v inej kauze – vraždy Arpáda Nistora a ďalších závažných trestných činov – na doživotie.

Čítajte tiež: Výpoveďami svedkov pokračuje proces v kauze dvojnásobnej vraždy v Moste pri Bratislave

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM