Rôzne

V Dúbravke sa vedúce oddelenia miestneho úradu budú obsadzovať na základe výberového konania

Novozvolený starosta bratislavskej Dúbravky Martin Zaťovič (SDKÚ-DS) chce po prevzatí agendy vypísať na posty vedúcich pracovníkov jednotlivých oddelení miestneho úradu výberové konania. Zaťovič povedal, že uvíta, ak sa do súťaže prihlásia aj súčasní vedúci.

Ilustračný obrázok k článku V Dúbravke sa vedúce oddelenia miestneho úradu budú obsadzovať na základe výberového konania
Zdroj: TASR

„Budem len rád, ak potvrdia, že si svoje miesto zaslúžia,“ uviedol Zaťovič. Zdôraznil, že vedúci pracovníci musia mať odborné predpoklady, nie politické krytie. Jeho ďalšou prioritnou požiadavkou na zamestnancov úradu je ochota pracovať pre obyvateľov Dúbravky.

Podľa jeho slov dúbravský úrad bude mať určite nového prednostu. „Chcem, aby to bol človek, ktorému môžem stopercentne dôverovať,“ doplnil. Najbližší tím svojich spolupracovníkov by chcel Zaťovič predstaviť na začiatku decembra.

Martin Zaťovič, ktorý bol v komunálnych voľbách na post starostu bratislavskej Dúbravky kandidátom širokej pravicovej koalície (SIEŤ, SDKÚ-DS, KDH, MOST-HÍD, NOVA, OKS, SaS, SZ, EDS), vyhral voľby s výrazným náskokom pred svojím konkurentom Jánom Sandtnerom (s podporou koalície Smer-SD, SNS, SZS a SMS). Kým Zaťovič získal 7793 hlasov, Sandtnera podporilo 2757 voličov.

Na voľbách sa v Dúbravke zúčastnilo 33,95 percenta oprávnených voličov.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM