Šport

V Bratislavskom regióne pribudlo nové ihrisko. Tešia sa najmä športovci zo Stupavy

FK Inter Bratislava a FKM Stupava slávnostne otvorili Tréningové centrum v Stupave. Spoločnou víziou oboch klubov je vytvoriť v meste futbalovú akadémiu.

Ilustračný obrázok k článku V Bratislavskom regióne pribudlo nové ihrisko. Tešia sa najmä športovci zo Stupavy
4
Galéria
Zdroj: Bratislavský samosprávny kraj

V Bratislavskom regióne pribudlo nové športovisko. Zástupcovia mesta Stupava, FK Inter Bratislava a FKM Stupava a Bratislavský samosprávny kraj v sobotu 4. marca slávnostne otvorili Tréningové centrum v Stupave, ktoré vzniklo na futbalovom ihrisku. Spoločnou víziou oboch futbalových klubov je v Stupave vytvoriť futbalovú akadémiu.

Podporujú mládežnícke turnaje

„Bratislavská župa má kontrakt s jedným z donorov tohto ihriska, to znamená s krajským futbalovým zväzom a v rámci tohto kontraktu podporujeme všetky mládežnícke turnaje. Dávame motiváciu mladým ľuďom, aby sa zúčastnili ako družstvá rôznych futbalových turnajov a aby sa zdokonaľovali,“ vyjadril sa na dnešnom slávnostnom otvorení predseda Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) Pavol Frešo.

„Inter sa nikdy netajil tým, že sa snaží vrátiť sa do Bratislavy. Rozprávali sme sa o ihrisku Drieňová a dohodli sme si prvé kroky. Pevne verím, že znova príde k hlbokej spolupráci medzi samosprávou miestnou, mestskou, župnou, športovým zväzom a, samozrejme, s klubom Inter,“ povedal Frešo.

Tréningové centrum Stupava
4
Galéria
Zdroj: Bratislavský samosprávny kraj
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM