Rôzne Správy

V Bratislave vyrastie ďalšia výšková budova. Rozbieha sa nový projekt Klingerka

Panoráma hlavného mesta sa rozrastie o ďalšie výškové budovy. Projekt Klingerka ponúkne takmer 400 nových bytov.

Ilustračný obrázok k článku V Bratislave vyrastie ďalšia výšková budova. Rozbieha sa nový projekt Klingerka
2
Galéria
Zdroj: J&T Real Estate

Projekt Klingerka má prispieť k rozvoju bývania v novom centre mesta. Komplex bude pozostávať z dvoch budov, jednej veže s 36 podlažiami a nižšej 11-podlažnej časti.

Výhodná poloha

Klingerka vznikne v mestskej časti Ružinov a bude ohraničená Prístavnou, Plátenníckou, Valchárskou a Súkenníckou ulicou. Výhodou projektu bude jeho výborná poloha. Vyrastie v pešej dostupnosti historického centra mesta, autobusovej stanice a nákupného centra Eurovea.

Developerom je spoločnosť J&T REAL ESTATE, ktorá stojí aj za projektami ako River Park alebo Panorama City. „Táto lokalita transformuje, rozvíja a dopĺňa súčasné centrum mesta. Klingerka zhodnotí pozemok tak, aby bol zohľadnený urbanistický kontext pripravovaného rozvoja novej mestskej štruktúry,“ vyzdvihuje potenciál lokality výkonný riaditeľ J&T REAL ESTATE Pavel Pelikán.

Byty aj administratívne priestory

Moderný komplex ponúkne takmer 400 bytov a približne 10-tisíc metrov štvorcových administratívnej plochy. Podľa developera prebehne realizácia v jednej etape. Byty a kancelárie budú prepojené parkovacím domom. Ten poskytne obyvateľom, užívateľom aj návštevníkom viac ako 600 parkovacích mi­est.

Budúci obyvatelia Klingerky sa môžu tešiť na moderné bývanie vo výškach, kvalitné materiály i pekné výhľady. Súčasťou projektu je aj verejný park s ihriskom a športoviskami.

Developerská spoločnosť informuje, že predaj bytov spustí začiatkom roka 2017 a prví obyvatelia by sa mohli do komplexu Klingerka nasťahovať v roku 2019.

Projekt Klingerka
2
Galéria
Zdroj: J&T Real Estate
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM