Tomáš Stupavský Rôzne

V Bratislave sa spoja slovenskí futbaloví chuligáni proti prílivu migrantov do Európy

V našom hlavnom meste bude onedlho poriadne „horúco“. Prostredníctvom sociálnej siete na internete sa organizuje zhromaždenie, ktoré chce upozorniť na zle nastavenú imigračnú politiku Európskej únie a prílivu migrantov z Afriky. Za celou akciou stoja futbaloví chuligáni.

Ilustračný obrázok k článku V Bratislave sa spoja slovenskí futbaloví chuligáni proti prílivu migrantov do Európy
Zdroj: TASR

Internetový portál aktuality.sk informoval na svojom webe, že tento mesiac sa na bratislavskej Hlavnej stanici uskutoční protestná akcia, ktorej podporu vyjadrili predovšetkým futbaloví fanúšikovia.

Stránka, ktorá vznikla na sociálnej sieti už má množstvo sympatizantov. Okrem jednotlivcov spomínanú stránku už vyzdieľali aj ultras Slovana, Žiliny, Nitry či Trnavy. Ako uvádza web, túto správu šíria aj niektoré chuligánske organizácie na Slovensku a v Česku.

Prečítajte si, ako znie oficiálny oznam USP: „Nie až inokedy, nie nabudúce! Zem našich predkov nás potrebuje aby mohla byť aj zemou našich potomkov, práve teraz! 20.júna od 15:00 do 18:00hod na Hlavnej stanici v Bratislave sa spoja chuligánske ekipy Slovenska spoločne v jeden šík! Ako bratia budeme spolu stáť proti islamizácii a proti nezmyselnému darovaniu našej krajiny do rúk cudzincov, ktorí utekajú pred vlastnou neschopnosťou do Európy aby ju rozobrali zvnútra. My všetci to musíme zastaviť. Žiadame preto aj všetky dostupné tábory zo Slovenska ako aj zo susedných Čiech (Ultras, Hooligans, Fans, všetkých ľudí), aby prišli podporiť tento vyšší cieľ ktorý sa týka aj ich. Stretnutie prebehne bez násilností, je potrebné sa vyvarovať agentom provokatérom! Ide o budúcnosť nás všetkých! Preto 20.6.2015 od 15:00 do 18:00 hod. Bratislava-Hlavná vlaková stanica,“ píše sa na webe ultras-magazine.com.

Avšak nie je zatiaľ známe, kto konkrétne stojí za vytvorením tejto akcie. Dnes ráno už mestská časť Staré Mesto obdržala oznámenie o zámere zorganizovať verejné protestné zhromaždenie.

„Dnes nám bola ohlásená žiadosť o uskutočnení verejného zhromaždenia, ktoré sa bude konať 20.6.2015 v pri­estoroch bratislavskej Hlavnej stanice. Už boli o tomto podujatí informované aj policajné zložky, ktoré budú dohliadať na bezpečnosť a pokojný priebeh zhromaždenia," povedala pre Bratislava24.sk Nora Gubková z komunikačného oddelenia Mestskej časti Bratislava – Staré Mesto.

Ilustračné foto.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM