Rôzne

V Bratislave otvorili školský Barber salón. Zručnosť študentov vyskúšal aj župan J. Droba

Barber salón otvorili včera v priestoroch Strednej odbornej školy kaderníctva a vizážistiky na Svätoplukovej 2.

Ilustračný obrázok k článku V Bratislave otvorili školský Barber salón. Zručnosť študentov vyskúšal aj župan J. Droba
11
Galéria
Zdroj: TASR

Služby pánskeho kaderníctva a holičstva môže od pondelka (12. 3.) využívať verejnosť v Strednej odbornej škole kaderníctva a vizážistiky na Svätoplukovej 2 v Bratislave.

Otvorenia školského Barber salóna sa zúčastnil aj bratislavský župan Juraj Droba, ktorý rovno vyskúšal služby a zručnosť študentov. Ponuka služieb školy sa tak opäť rozrástla. Bratislava24.sk informovala hovorkyňa BSK Lucia Forman.

„Vítam každý nápad a každú podnikateľskú aktivitu našej školy, vďaka ktorej sa môžu žiaci zdokonaľovať a verejnosť sa dozvedieť niečo o práci žiakov, škole a zároveň vyskúšať aj ich služby. Verím, že aj toto prispeje k tomu, že sa z našich žiakov stanú profesionálni odborníci, ktorí sa budú vedieť úspešne uplatniť vo svojej profesii nielen doma, ale aj v zahraničí,“ povedal Juraj Droba, predseda Bratislavského samosprávneho kra­ja.

Strihanie aj holenie

Nový Barber salón v priestoroch župnej školy bude ponúkať služby pánskeho kaderníctva a holičstva, teda strihanie, holenie, úpravy brady a fúzov, tak pre študentov, ako aj pre verejnosť. Žiaci si tak v praxi overia svoje vedomosti a vyskúšajú zručnosti.

Stredná odborná škola kaderníctva a vizážistiky na Svätoplukovej 2 v Bratislave v zriaďovateľskej pôsobnosti Bratislavského samosprávneho kraja poskytuje pre verejnosť aj ďalšie služby za primerané ceny, a to v školských salónoch kaderníctva, kozmetiky, manikúry či pedikúry.

Škola pripravuje a vychováva dievčatá aj chlapcov pre profesie podľa nových školských vzdelávacích programov, a to pre 4-ročný študijný odbor kozmetik, 4-ročný študijný odbor kaderník – vizážista, 4-ročný študijný odbor telová kozmetika, 3-ročný učebný odbor kaderník, manikér-pedikér, 2-ročné nadstavbové štúdium vlasová kozmetika a nadstavbové štúdium starostlivosť o ruky a nohy , 2-ročné pomaturitné kvalifikačné štúdium kozmetik, kaderník-vizážista a telová kozmetika.

Otvorenie školského barber salóna
11
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM