Tomáš Stupavský Rôzne

V Bratislave majú najbližšie k nebu obytné veže Panorama City. Stavba má výšku 108 metrov

Bratislavské dvojičky Panorama City, ktoré sú dielom spoločnosti J&T REAL ESTATE už dosahujú svoju maximálnu výšku. Hrubá stavba 108 metrových veží je dokončená. Výstavba podľa dodávateľov prebieha podľa plánu.

Ilustračný obrázok k článku V Bratislave majú najbližšie k nebu obytné veže Panorama City. Stavba má výšku 108 metrov
Zdroj: Dnes24.sk

Momentálne sa pracuje na terasách na najvyššom 33 poschodí. Podľa dostupných informácií už 90 percent bytov má svojho nového majiteľa.

„V ponuke je posledný jednoizbový a 20 dvojizbových apartmánov, 30 trojizbových bytov a 4 štvorizbové. Noví obyvatelia sa budú môcť do svojich domovov v centre Bratislavy začať sťahovať už začiatkom roka 2016,“ informovala hovorkyňa projektu Katarína Krajňáková.

Staré Mesto bude mať nový park

Dve trojuholníkové veže Panorama City budú onedlho dokončené stáť iba niekoľko krokov od dunajskej promenády v atraktívnej lokalite hneď v blízkosti nákupného centra Eurovea.

V mestskej časti Staré Mesto tak vznikne viac ako 600 nových bytov a takmer 950 parkovacích miest. Zhotovitelia stavby sľubujú, že vďaka tomuto projektu vznikne v centre Bratislavy aj nová zelená plocha.

V blízkostí veží vyrastie park, ktorý bude slúžiť ako oddychová zóna. Pre nových obyvateľov Panorama City bude k dispozícii trávnatá terasa o veľkosti približne jedného futbalového ihriska.

Pre záujemcov, ako nové byty vyzerajú, sú na Pribinovej ulici v Panorama City Showroome vystavené vzorové byty a tak si ľudia môžu pozrieť aj simuláciu aký výhľad sa im z dvoch veží naskytne.

Foto: J&T REAL ESTATE

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM