Rôzne

V Avione konečne nakúpite aj potraviny. Kaufland tam otvorí svoju predajňu

Mnohí návštevníci Avionu boli už dlhú dobu sklamaní, že za rodinným nákupom potravín musia ísť inde. Svitá však na lepšie časy - v obchodnom centre pribudne Kaufland.

Ilustračný obrázok k článku V Avione konečne nakúpite aj potraviny. Kaufland tam otvorí svoju predajňu
5
Galéria
Zdroj: Facebook

V obľúbenom obchodnom centre Avion po odchode Hypernovy dlhšiu dobu poskytoval svoje služby zákazníkom reťazec TERNO. Nakoniec ho vystriedala oveľa menšia Delia, ktorá zatvorila obchod v Avione koncom októbra. Odvtedy veľké a hojne navštevované nákupné centrum nemalo prakticky nijakú predajňu potravín, čo, samozrejme, zákazníkom dosť chýbalo.

Otvoria 16. novembra

S dobrou správou však nedávno prišiel reťazec Kaufland, ktorý v Avione tento týždeň otvorí svoju prevádzku. „Náš obchodný dom Kaufland v nákupnom centre Avion Bratislava otvoríme už tento štvrtok, 16.novembra 2017,“ oznamuje Kaufland Slovenská republika na svojej sociálnej sieti.

Kaufland zaberie v Avione predajnú plochu s veľkosťou okolo 3 500 metrov štvorcových, čo je oveľa menšia plocha, než na ktorej bola predajna TERNO. Zvyšnú časť vyplnia gastroprevádzky, hracie zóny a predajne odevov.

Ako uvádza etrend.sk, predajňa Kauflandu v Avione bude reprezentovať nový koncept reťazca. Spokojnosť a očakávania zákazníkov by mali naplniť aj malé košíky a 12 samoobslužných pokladní. V Avione teda vo štvrtok otvoria už 65. prevádzku Kauflandu na Slovensku.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM