Samospráva

Úrady sú otvorené aj cez víkend: Čakajú na kandidátne listiny budúcich poslancov a starostov

Termínu pre podávanie kandidátnych listín pre novembrové komunálne voľby sa prispôsobili aj úrady bratislavských samospráv. Zákonná lehota totiž uplynie v nedeľu o polnoci.

Ilustračný obrázok k článku Úrady sú otvorené aj cez víkend: Čakajú na kandidátne listiny budúcich poslancov a starostov
Zdroj: TASR

Väčšina úradov bude kandidátky preberať v priebehu nedele, v niektorých väčších mestských častiach bude zapisovateľ miestnej volebnej komisie k dispozícii aj v sobotu.

Takúto možnosť poskytujú miestne úrady v Petržalke, kde možno kandidátne listiny odovzdať v sobotu medzi 08.00 až 16.00 h, rovnako v Starom Meste i v Ružinove, v oboch prípadoch medzi 12.00 h – 17.00 h.

V nedeľu (21. 9.) budú úrady pre tých, ktorí chcú odovzdať kandidátne listiny, otvorené až do polnoci, zväčša od popoludňajších hodín. V Devínskej Novej Vsi bude možné podať kandidátne listiny v nedeľu už od 08.00 h.

V menších mestských častiach ako Lamač či Záhorská Bystrica uvádzajú aj telefónne číslo zapisovateľa miestnej volebnej komisie, s ktorým je možné dohodnúť v stanovenom intervale presný čas odovzdania kandidátnej listiny.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM