Rôzne

Unikátny domček z rozprávky majú nielen v Seattle, ale aj v Rači

Myslíte si, že developer môže získať každý kúsok zeme? Tieto príbehy vás presvedčia o opaku.

Ilustračný obrázok k článku Unikátny domček z rozprávky majú nielen v Seattle, ale aj v Rači
5
Galéria

Kto by nepoznal príbeh o staručkom predajcovi balónov, ktorý sa vydal na dobrodružstvo, po akom túžil po celý svoj život! Po tom, ako v okolí domčeka, kde prežil kus života, začne stavať developer, sa mu konečne naskytne príležitosť. Na svoj domček priviaže stovky balónov, ktoré ho odnesú za vytúženým dobrodružstvom.

Staručký Carl Fredricksen ani po výhodných ponukách developerov svoj domček predať nechcel. A tak sa v priebehu pár dní začala výstavba v okolí domčeka, ktorá starčekovi narúšala pokoj, na ktorý bol zvyknutý.

Zdroj: YouTube.com

Račiansky Carl

Podobný príbeh sa odohráva aj v bratislavskej Rači, kde sa dve novostavby týčia priamo nad starým domčekom, ktorý majiteľ odmietol predať. Po jeho smrti zdedili domček deti, ktoré sa s developerom na predaji ešte nedohodli. Aký osud čaká domček, sa zatiaľ nevie.

Podobný príbeh sa píše aj v Seattle, kde istá babička odmietla napriek miliónovej ponuke domček predať, a tak sa z neho stala milá atrakcia pre okoloidúcich. Na mieste, kde stál domček, chcel developer postaviť veľké obchodné centrum, a tak ponúkol babičke milión dolárov. Ponuku ale odmietla.

Developer tak nemal inú možnosť ako zmeniť plán stavby a obchodné centrum postaviť okolo starého domčeka.

Zdroj: internet
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM