Rôzne

Ulovte si nové originálne jarné kúsky v dizajnérskych showroomoch

Oživte svoje šatníky o moderné kúsky obsypané farbami, ktoré vznikli pod šikovnými ručičkami slovenských návrhárov!

Ilustračný obrázok k článku Ulovte si nové originálne jarné kúsky v dizajnérskych showroomoch
10
Galéria
Zdroj: SLOVAK FASHION COUNCIL

V obľúbenej reštaurácii Kontajner Riviéra si budete môcť už 7. apríla uloviť jedinečné dizajnérske kúsky a privítať jar v žiarivých farbách!

Jarná móda

Celých sedem hodín si budete môcť prezerať a nakúpiť kúsky od mnohých slovenských návrhárov a značiek. Okrem obľúbených stálic na vás čakajú aj skvelé nové značky a dizajnéri. Kvalitná móda, kabelky, autorské šperky, topánky, doplnky – to si nemôžete nechať ujsť!

Na Jarných dizajnérskych showroomoch nájdete veselé pleteniny od Andrey Vonkomerovej, ideálne na prechodné obdobie zo zimy do teplejších jarných dní. Nebudú chýbať hravé tričká a mikiny od LEMUR, ktoré svietia v tme a potešia nielen najmenších, predstaví sa aj ekologická módna značka pre ženy a mužov Bagbet. Ich prioritou je byť ohľaduplný voči prírode a vrátiť späť medzi ľudí oblečenie, ktoré by za „normálnych“ podmienok skončilo v koši.

Kreatívne spracovanie slovenskej tematiky, pozitívny a zábavný pohľad na našu krajinu predstaví pravý slovenský dizajn v podaní puojd. Tešiť sa môžete aj na minimalistické šperky charakteristiské čistými tvarmi OVÁ alebo menšie autorské porcelánové a keramické série šperkov či úžitkových predmetov LK/minilab. Tešiť sa môžete aj na originálne športové a funkčné oblečenie AidaStyle a mnohé ďalšie značky.

sobota 7. apríl / 13:00 – 20:00 hod. / Kontajner Riviéra

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM