Nina Táborská Rôzne

Ulicami Bratislavy sa nesie vôňa jedla. Bratislavčanov opäť spája pouličná kuchyňa

Špeciálny burger so šípkovou barbecue a grilovaným jabĺčkom, hovädzí sendvič s marhuľovou horčicou a slaninou marinovanou v káve a mede, kačacia kapsa, falafel,... Už vám tečú slinky? Stačí sa prejsť pred Starú tržnicu, kde sa aktuálne koná Streetfood Park vol. 2.

Ilustračný obrázok k článku Ulicami Bratislavy sa nesie vôňa jedla. Bratislavčanov opäť spája pouličná kuchyňa
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

„Streetfood Park tu bude druhýkrát a my sa tešíme, že od 21. do 24. októbra príde 10 mobilných prevádzok,“ informujú organizátori.

Okrem pouličného jedla tu na vás čaká aj osvieženie v podobe kávy z pojazdnej kaviarne. Chuťové bunky uspokoja americké klasiky ako hotdogy a hamburgery, pochutnať si môžete aj na legendárnom Fish & Chips s avokádovým dipom, ale čakajú vás aj pochúťky ako halászlé, grilovaná treska s grilovanými jablkami, hummus, praclíky, štrúdle a iné sladké aj slané dobroty.

Podrobnejší zoznam nájdete TU.

Okrem toho sa v sobotu rozvonia aj interiér Starej tržnice, kde sa bude konať podujatie Pyré Soirée. Od 10:00 – 22:00 si budete môcť pochutnať na mexickom, indickom, japonskom, thajskom, talianskom jedle, chýbať nebudú ani chutné paštéty a víno.

V sobotu sa v tržnici bude konať aj pravidelné Divadielko pre deti, vďaka ktorému sa tí najmenší prenesú aj s Divadlom Baretka do sveta hudby. Sobota bude patriť interaktívnej rozprávke o hudobníkovi Adamovi, ktorého otec poslal do sveta hľadať tú najkrajšiu pieseň na svete.

Vstup na podujatia je voľný.

Streetfood festival
3
Galéria
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM