Alexandra Húsková Rôzne

Uber využije voľby na vlastnú kampaň, chce voziť voličov zdarma

Po mačiatkach, vozenia potravín a ruží prichádza taxi služba s ďalšou novinkou. Firma chce podporiť obyvateľov v účasti na sobotňajších voľbách a ponúka odvoz do volebných miestností zdarma.

Ilustračný obrázok k článku Uber využije voľby na vlastnú kampaň, chce voziť voličov zdarma
Zdroj: TASR

Možnosť voľby je totiž vzácne právo a sloboda a mal by ju využiť každý, uviedla spoločnosť ako dôvod zriadenie sobotňajšej služby.

„Uber je postavený na myšlienke slobodnej voľby, a preto využíva možnosť na jej podporu na Slovensku. V sobotu 5. marca. 2016 vás preto chceme zadarmo odviezť do volebných miestností, aby ste mohli využiť svoje právo a voliť,“ informujú na svojom webe.

Akcia platí počas volebného dňa, 5. marca 2016, na jednu cestu v čase od 6.00 hod. do 22.00 hod. v hodnote maximálne do 5 eur, uskutočnenú v rámci služby Voľby 2016.

„Očakávame obrovský záujem, takže sa môže stať, že budete musieť skúsiť niekoľkokrát, než sa vám podarí objednať voľné auto vo vašom okolí,“ uvádza spoločnosť na svojej internetovej stránke.

Prečítajte si aj: Desatoro voliča: Ako nepremrhať svoj hlas a vyhnúť sa pokute

Ako sa odviezť k volebným urnám zadarmo?

Na využitie služby odvozu zdarma si potrebujete stiahnuť aplikáciu taxi služby cez Google Play, Apple App Store, alebo Windows apps a zaregistrovať sa do aplikácie.

Pomocou promo kódu BudemVolit, budete môcť službu využiť. Akcia platí na jednu cestu v kolonke VOĽBY 2016.

Prečítajte si aj: Taxi mobilné aplikácie sa stávajú v Bratislave čoraz viac obľúbené. Ako si objednávate taxík vy?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM