Adriana Banásová Rôzne

Týždenná ponuka podujatí: Kam sa vybrať vo voľnom čase?

Ak ste sa ešte nerozhodli, ako naložíte so svojím voľným časom, nechajte sa inšpirovať našou ponukou podujatí. Ani tento týždeň nebude v Bratislave mŕtvo.

Ilustračný obrázok k článku Týždenná ponuka podujatí: Kam sa vybrať vo voľnom čase?
Zdroj: Dnes24.sk

Múdry Pondelok

Už tradične si vás so svojimi kvízovými otázkami „prevetrá“ Ludwig Bagin. Počas troch kôl dostanete 30 otázok „všehochuti“, ktoré zaručenie preveria vaše vedomosti. V Nu Spirite to tak bude sršať nie len informáciami a zábavou, ale aj súťaživosťou medzi zoskupeniami hráčov.

pondelok/ 22. 2./ Nu Spirit Club/ 19:00

Cestovateľské kino: Nórsko

Spoznajte krajinu divokej prírody, fascinujúcich ľadovcov, majestátnych fjordov, tancujúcej polárnej žiary, modernej architektúry, bohatej kultúry či zimného športu. Dobrodruh, cestovateľ, organizátor cestovateľských festivalov a autor cestopisov Na juhoamerickej vlne, Hodvábny vietor a Farebný svet Michal Knitl vám bližšie predstaví unikátne Nórsko.

utorok/ 23.2./ KC Dunaj/ 17:00 a 20:00/ vstupné 4 eurá (predpredaj v bare KC Dunaj)

Four Hands For Rachmaninov

Four Hands For Rachmaninov predstavuje výnimočný projekt prinášajúci možnosť vypočuť si výber skladieb z tvorby Sergeja Rachmaninovova pre rôzne klavírne komorné obsadenia. Svoje hudobné nadanie na pódiu predvedú vždy najmenej dvaja klaviristi, ktorí zahrajú mimoriadne interpretačne a technicky náročné diela. Navštívte priestory VŠMU a spoznajte, čo spája mladých umelcov s Rachmaninovom.

streda/ 24. 2./ Dvorana VŠMU/ 19:00/ vstupné 3 eurá (1 euro pre pedagógov a študentov VŠMU)

Nočné hlasy našich sov

Ak chcete vedieť, čo sa v noci ozýva v lesoch v okolí Bratislavy, aké druhy sov žijú v našej blízkosti a čo znamenajú ich hlasy, nenechajte si ujsť netradičnú nočnú prechádzku. Pridajte sa k CK watching.sk na večernú vychádzku za sovami do bratislavského lesoparku už túto stredu. Terén je veľmi ľahký, trasa je dlhá približne 1,5 km po asfaltovej ceste. Tí zdatnejší si to môžu predĺžiť na 5 km dlhý pochod.

streda/ 24.2./ Patrónka/ 19:30

Obludárium s Pištom Vandalom

Zábavná talkshow s hosťami z oblasti kultúry, športu, vedy a spoločenského života. Neseďte vo štvrtok večer doma a príďte sa zabaviť do bratislavského „V-čka“.

štvrtok/ 25.2./ V-klub/ 20:00/ vstupné 8 eur

Tanečný dom: Víchor z východu

Tancovačka v KC Dunaj, na ktorej si zatancujete čardáš z Kamenice nad Cirochou (Zemplín) a polku z Vyšných Raslavíc (Šariš). Zahrá ľudová hudba KMAF z Košíc. Príďte si oprášiť svoje tanečné topánky a poriadne sa zabaviť.

štvrtok/ 25.2./ KC Dunaj/ vstupné 4 eurá

Fúsi

Pokiaľ si neplánujete v piatok „vyhodiť z kopýtka“, navštívte Kino Lumiére. Smutno – smiešny príbeh o štyridsiatnikovi, ktorý stále žije sám so svojou matkou. Jeho život je monotónnou rutinou. Nečakane sa v ňom však objaví energická Alma a osemročná Hera, ktoré narušia jeho staromládenecké návyky. Dánsky film začína o 16:15.

piatok/ 26 .2./ Kino Lumiére/ 16:15

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM