Nina Táborská Rôzne

TUTO potešilo najmenších halloweenskou párty. Multifunkčný priestor skvelo dopĺňa dianie v Starej tržnici

Miesto, ktoré dodáva život Starej tržnici vo všedný deň. To je multifunčný priestor TUTO, ktorý vznikol ešte v auguste. Na Halloween sa tu konala párty pre najmenších návštevníkov, ale i pre ich rodičov. Vyrezávali sa tekvice, maľovalo sa na tvár, výrabali sa halloweenske masky.

Ilustračný obrázok k článku TUTO potešilo najmenších halloweenskou párty. Multifunkčný priestor skvelo dopĺňa dianie v Starej tržnici
Zdroj: Dnes24.sk

TUTO je multifunkčným priestorom spojeným s kaviarňou, ktorý sa sústreďuje na celú rodinu. Ako pre Bratislava24.sk potvrdila Michala Hrnčiarová, „od budúceho týždna budú každú sobotu poobede prebiehať grafické workshopy aj pre mládež a dospelých.“

V piatok sa v TUTO vyrezávali tekvice, maľovalo sa na tvár, výrabali sa halloweenske masky, priestor zaplnili malé strašidlá. Večer ich vystredali dospelí na halloweenskej párty pre dospelých.

„Chceli by sme organizovať pravidelne a komfortne program pre deti, či už sú to nejaké tvorivé dieľničky, kreatívne maľovanie, kreslenie. V nedeľu o štvrtej bude bývať rodinná omaľovánka, ktorej cieľom je, aby deti spolu s rodičmi vytvorili obrázok podľa predlohy pod odborným dozorom,“ uviedla Hrnčiarová.

Každý utorok býva v TUTO tvorivé čítanie, kedy sa deti zapájajú do rôznych riekaniek, pesničiek, čítania a osvojujú si detskú literatúru. „V stredu zase bývajú tvorivé dieľničky a vyrába sa niečo kreatívne a každú druhú sobotu, keď sa v Starej tržnici koná trh, ponúkame špeciálne detské aktivity,“ dodala.

Detská párty v TUTO
13
Galéria
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM