Aktualizované Nina Táborská Krimi

Tragické ráno v Bratislave. Cyklista prišiel o život pod kolesami nákladiaku

Príčiny dnešnej tragickej dopravnej nehody cyklistu a nákladného vozidla vyšetruje polícia. Zrážkou utrpel cyklista zranenia, ktorým na mieste podľahol. Jeho totožnosť sa doposiaľ nepodarilo zistiť, polícia sa preto obracia s prosbou o pomoc na verejnosť.

Ilustračný obrázok k článku Tragické ráno v Bratislave. Cyklista prišiel o život pod kolesami nákladiaku
Zdroj: TASR

Polícia vyšetruje okolnosti vážnej dopravnej nehody, ku ktorej došlo dnes krátko pred 08.30 hodine v križovatke ulíc Podkolibská a Jaskov rad v Bratislave. Podľa doterajších informácií v danom úseku došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k zrážke nákladného motorového vozidla zn. MAN a muža doposiaľ nezistenej totožnosti – cyklistu. Zrážkou utrpel cyklista zranenia, ktorým na mieste podľahol.

Presné príčiny dopravnej nehody ako aj miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania. „Vyzývame svedkov, ktorí videli v inkriminovanom čase v uvedenom úseku priebeh a okolnosti tejto dopravnej nehody, aby sa prihlásili telefonicky na bezplatnom policajnom čísle 158,“ uviedol bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Polícii sa doposiaľ nepodarilo zistiť totožnosť usmrteného cyklistu. Výzva preto smeruje aj k tým, ktorí by vedeli poskytnúť túto informáciu.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM