Krimi

Tragické nehody na cestách: Mŕtvy muž, dvaja zranení policajti a vinník na úteku

Kvôli zlej viditeľnosti a dažďu na cestách ľahko môže dôjsť k tragédii. Aktuálne rieši polícia dve nehody medzi Sencom a Pezinkom. Vodiči, buďte opatrní!

Ilustračný obrázok k článku Tragické nehody na cestách: Mŕtvy muž, dvaja zranení policajti a vinník na úteku
4
Galéria

Aktuálne rieši polícia dve nehody medzi Sencom a Pezinkom. Vodiči, buďte opatrní!

Zasahoval vrtuľník

Krátko pred 14:00 hod. sa dnes medzi Sencom a obcou Viničné stala vážna dopravná nehoda. Podľa predbežných informácií červená Felícia predbiehala civilné auto s dvoma policajtmi z policajnej školy z Pezinka. Oprotiidúci vodič Mercedesu sa tejto Felícii chcel rýchlo vyhnúť, no dostal šmyk a čelne sa zrazil s policajtmi. Felícia odišla preč. Dvaja policajti sú zranení. Asistovať musel aj vrtuľník. Vodič Mercedesu je v poriadku.

Polícia v súvislosti s nehodou pátra po červenej Felícii a ďalších svedkoch tejto dopravnej nehody. Podľa vodiča Mercedesu sa EČV Felície začínala „SK“ = Svidník. Išla smerom na Senec. V prípade akýchkoľvek info volajte na 158!

Tragédia medzi Blatným a Šenkvicami

V piatok krátko popoludní došlo aj na ceste medzi obcami Blatné a Šenkvice k dopravnej nehode. Tentoraz tragickej. Z doposiaľ presne nezistených príčin 58-ročný vodič vozidla Hyundai Tucson zišiel s vozidlom mimo vozovky, kde následne došlo k nárazu vozidla do stromu. Muž na mieste následkom nehody podľahol.

Informoval tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.
„Vyšetrovaním presných príčin, ako aj okolností, ktoré tejto dopravnej nehode predchádzali, sa v súčasnej dobe zaoberá príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci,“ uviedol policajný hovorca.

Z dôvodu odstraňovania následkov, ako aj dokumentovania tejto dopravnej nehody, je premávka v tomto úseku na nevyhnutne potrebný čas usmerňovaná príslušníkmi polície. „Vodičov v tejto súvislosti vyzývame, aby sa pri prejazde uvedeným úsekom riadili pokynmi príslušníkov polície alebo na prejazd využili, ak je to možné, alternatívnu trasu,“ uzavrel Szeiff.

Dopravné nehody
4
Galéria
Zdroj: Facebook , Policajný zbor SR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM