Krimi

Tragická nehoda neďaleko Bratislavy: Čelná zrážka si vyžiadala život mladého človeka

Dnes v skorých ranných hodinách došlo medzi obcami Ivanka pri Dunaji a Bernolákovo k tragickej dopravnej nehode. Zomrel pri nej 22-ročný muž.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda neďaleko Bratislavy: Čelná zrážka si vyžiadala život mladého človeka
Zdroj: TV Markíza

Život mladého človeka si vyžiadala tragická dopravná nehoda, ku ktorej došlo v skorých ranných hodinách na cestách Bratislavského kraja. Bratislava24.sk informoval krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

„Dnes krátko po 5:45 hod. sme prijali na linke 158 informáciu o dopravnej nehode, ku ktorej došlo na ceste medzi obcami Ivanka pri Dunaji a Bernolákovo. Hliadky Policajného zboru hodnovernosť tohto oznámenia v krátkom čase na mieste preverili a potvrdili,“ uviedol Szeiff.

Čelná zrážka

Podľa doterajších informácií na ceste I/61 v smere od obce Ivanka pri Dunaji do Bernolákova došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k čelnej zrážke vozidla Honda idúceho v smere do Bratislavy a vozidla BMW. Zrážkou utrpel 63-ročný vodič vozidla BMW ťažké zranenia, s ktorými bol prevezený do jednej z nemocníc. Vodič vozidla Honda, 22-ročný muž utrpel zrážkou zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol.

Z dôvodu odstraňovania následkov ako aj dokumentovania dopravnej nehody je premávka v tomto úseku v súčasnej dobe usmerňovaná príslušníkmi Policajného zboru. „Z uvedeného dôvodu touto cestou zároveň vyzývame účastníkov cestnej premávky k zvýšenej pozornosti a trpezlivosti pri prejazde týmto úsekom,“ upozorňuje hovorca.

Vyšetrovaním okolností ako aj príčin tejto dopravnej nehody sa v súčasnosti zaoberá príslušný útvar okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM